Kunstplanten

NATUURGETROUWE KAMERPLANTEN VOOR ALLE LOCATIES

In onze kleine plantenwereld bieden wij u levensechte kantoor- of kamerplanten, die door hun hoge kwaliteit nauwelijks van echte planten te onderscheiden zijn. Ons gevarieerde aanbod omvat verschillende soorten en maten kunstplanten, zodat de woonkamer, het kantoor, maar ook alle andere ruimtes individueel en in een persoonlijke stijl kunnen worden ingericht.

Filteren
prijs
prijs
Enkel beschikbare artikelen
Enkel beschikbare artikelen
Materiaal
Materiaal
Huidige filters
 1. Enkel beschikbare artikelen Ja Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. MINI BAMBUS - Kunstplant
  MINI BAMBUS - Kunstplant
  € 53,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 2. MANGO - Kunstplant
  MANGO - Kunstplant
  € 68,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 3. PHILO - Kunstplant
  PHILO - Kunstplant
  € 63,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 4. CYCAS - Kunstplant
  CYCAS - Kunstplant
  € 61,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 5. FICUS - Kunstplant
  FICUS - Kunstplant
  € 73,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 6. MONSTERA - Kunstplant
  MONSTERA - Kunstplant
  € 63,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 7. OLIVE - Kunstplant
  OLIVE - Kunstplant
  € 68,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 8. BAMBUS - Kunstplant
  BAMBUS - Kunstplant
  € 104,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 9. ARECA I - Kunstplant
  ARECA I - Kunstplant
  € 68,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 10. ZAMIE - Kunstplant
  ZAMIE - Kunstplant
  € 53,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 11. ARECA - Kunstplant
  ARECA - Kunstplant
  € 53,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 12. YUCCA - Kunstplant
  YUCCA - Kunstplant
  € 73,90
  Incl. Btw - Gratis verzending

Lentegevoel het hele jaar door

Planten zijn belangrijke decoratieve elementen en brengen frisheid in elke ruimte. Veel ruimtes bieden echter niet de ideale groeivoorwaarden. Een alternatief hiervoor zijn kunstplanten, die visueel hetzelfde effect bereiken als echte planten. We vertellen u welke belangrijke rol de juiste materiaalselectie speelt, alles over verzorging en de individuele toepassingsmogelijkheden en hoe u uw kunstplanten goed kunt neerzetten.

Bedrieglijk echt: deze materialen maken het mogelijk

Hoogwaardige kunstplanten hebben een levensechte uitstraling en vormen het perfecte alternatief voor iedereen, die geen tijd en geduld heeft voor uitgebreide plantenverzorging. Het is onze taak om u een selectie aan te bieden die niet alleen visueel mooi is, maar ook voldoet aan onze hoge eisen zoals duurzaamheid, lichtechtheid en aandacht voor detail. Belangrijke factoren zoals materiaalkeuze en een nauwkeurige afwerking spelen hierbij een grote rol. Het gebruik van hoogwaardige materiaalcombinaties van textiel, kunststof, metaalsoorten en het gebruik van echt hout helpen ook bij het maken van een gedetailleerde en realistische replica van de groene plant. Er zijn nauwelijks beperkingen bij het kiezen van de locatie en de omgevingstemperatuur. Op deze manier kan uw kunstplant zelfs ter decoratie worden neergezet op plaatsen waar gewone planten niet zouden gedijen. U moet er alleen rekening mee houden dat de kunstplanten niet permanent worden blootgesteld aan de brandende zon, omdat hierdoor de kleuren na verloop van tijd kunnen vervagen. Nog een voordeel: de kunstplanten zijn eenvoudig in onderhoud, regelmatig afstoffen of lichtjes afspoelen is voldoende.

Hier kunnen uw kunstplanten worden toegepast:

Of het nu op kantoor is, in de horeca, in de wachtkamer, op evenementen of voor gezelligheid in huis: kunstplanten kunnen juist decoratieve items zijn die uw kamer een bepaalde sfeer geven. Ontvangt u vaak bezoek van klanten? Stijlvolle kunstplanten zijn absolute blikvangers op kantoor of in de vergaderruimte en creëren een prettige en uitnodigende sfeer. En hoe zit het met uw medewerkers? Studies tonen aan dat inspirerend groen een positieve invloed kan hebben op de stemming en productiviteit van uw team. Denk ook aan het moeilijke klimaat en de lichtomstandigheden op kantoor, waar het voor echte planten moeilijk wordt om te gedijen. Bij het gebruik van kunstplanten hoeft u geen rekening te houden met deze omstandigheden en kunt u uw planten neerzetten waar u maar wilt.

Wilt u een stukje natuur in huis halen, maar bent u helaas niet gezegend met groene vingers? Kleurrijke kunstplanten brengen vitaliteit in elke kamer en besparen u ook het gedoe van de plantenverzorging. Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer kunstplanten als blikvanger in de woonkamer of hal, benadruk de ontspannen en rustgevende sfeer in uw slaapkamer of creëer de ultieme jungle sfeer in uw badkamer met palmbomen en frisse, exotische groene tinten. Vat moed en decoreer uw ruimtes op een perfecte manier met hoogwaardige kunstplanten.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.