Bespaar nu -15%* op onze Deal Days met de kortingscode HJHPRI-EU724!
*Minimum bestelwaarde 49 €. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Alleen op artikelen van het merk hjh OFFICE & hjh LIVING. Periode: 15.07. - 21.07.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

Beste affiliates – welkom bij het bureraustoel24/hjh Office affiliate programma!

Goed geld verdienen - met een onderwerp dat al jaren sterk groeit: met professionele bureaustoelen en kantoormeubilair, evenals de juiste accessoires voor de commerciële sector en gebruik in het thuiskantoor.

Met meer dan 60.000 direct beschikbare individuele stoelen op voorraad, hebben we Europa's grootste instant assortiment in het segment zitmeubelen voor op kantoor. Vanuit de meer dan 400 verschillende modellen is er voor iedereen een ergonomisch ideale stoel te vinden voor elke gebruiker (Business to Business en eind consumenten), voor elke toepassing en voor elk budget. Uitgebreide service, individueel deskundig advies en een garantie van maximaal vier jaar zorgen voor tevreden klanten, zelfs na aankoop. Ons merk hjh Office staat voor de beste functionaliteit, solide afwerking en een eerlijke prijs-prestatieverhouding van onze producten. Aantrekkelijke ontwerpen en moderne elementen leggen bijzondere accenten in elke kamer en zorgen voor meer plezier in het zitten.

Maar wat haal je hier als affiliate uit? Volledige focus op een zeer interessant e-commerceassortiment - dit geeft gegarandeerde hoge conversiepercentages en hoge aankoopbedragen.

WORD ONDERDEEL VAN ONS AFFILIATE PROGRAMMA EN VERDIEN GELD MET JE WEBSITE.

De voordelen als je met ons samenwerkt?

 • Aantrekkelijke vergoeding tot 10% per verkoop op hoge aankoopbedragen
 • Verscheidenheid aan voortdurend bijgewerkte advertentiemedia, zoals  zeer uitgebreide productgegevensfeed, promoties (in tekst en afbeeldingen), een uitgebreide beelddatabank en banners
 • Testproducten voor onze partners
 • Een bureaustoel24 affiliate support team dat altijd voor je beschikbaar staat
 • 60 dagen cookie levensduur

WIJ WILLEN AFFILIATES DIE VOOROP LOPEN IN DE CUSTOMER JOURNEY!

Affiliate marketing is dood? Lang leve affiliate marketing! We willen affiliates die ons "van de eerste minuut" promoten en  ons merk en ons aanbod op een constructieve wijze onder de aandacht brengen. Daarom sluiten we ‘last minute’ affiliates  bijna volledig uit, d.w.z. couponing, cashback, loyaliteitssystemen, shopping databases/ prijsvergelijkingen, retargeting / real-time bieden. Als klassieke content affiliate, blogger, influencer of SEO kun je zo ongestoord een goede bijdrage leveren en heb je alle mogelijkheden geld verdienen, zonder dat snelverdieners zonder inhoud meeliften

(Alleen in zeer zeldzame uitzonderlijke gevallen behouden wij ons het recht voor om eventueel te werken met couponsites of loyaliteitssystemen.)

Wij werken met prijsvergelijkingen/shopping databases direct via CPC. Deze hebben geen invloed op de beloning van affiliates.  Prijsvergelijkers/shopping databases dienen direct contact met ons op te nemen voor een samenwerking.

PRODUCTTESTS EN GETUIGENISSEN

Als je onze ondersteuning nodig hebt voor producttests of getuigenissen met onze bureaustoelen of kantoormeubilair, neem dan ook contact met ons op. Voorwaarde: Als je producttests en/of vergelijkingen maakt, moetje de gebruiker wel transparant uitleggen volgens welke procedure de producten worden geëvalueerd. En je moet aangeven dat het reclame is en dat je er geld mee verdient.

CONTACT

Om deel te nemen aan ons affiliate programma, moet je jezelf registreren bij Awin en vervolgens bij ons affiliateprogramma op Awin. Wij controleren dan of je website(s) aan onze eisen voldoen.

Heb je vragen over ons affiliate programma of wilt je wensen of ideeën met ons bespreken, neem dan direct contact met ons op. Hieronder vind je onze contactpersonen:

Sebastian Schmurlack

Online Marketing Manager

Email

Telefoon

Programmaspecifieke voorwaarden voor deelname aan het buerostuhl24 partnerprogramma

Onze regels

U begrijpt vast wel dat ons affiliate programma onder duidelijke regels draait, zodat goede affiliates met goede prestaties samen met buerostuhl24/hjh geld kunnen verdienen en anderzijds affiliates met dubieuze of frauduleuze businessmodellen worden uitgezoekt. Behoor je tot de eerste categorie, dan zijn deze regels helemaal in jouw belang.

Gelieerde ondernemingen die zich niet aan deze regels houden, kunnen onmiddellijk uit het Partnerprogramma worden verwijderd en zullen eventuele commissieclaims verliezen, zelfs met terugwerkende kracht. Lees ook onze affiliate algemene voorwaarden voordat u zich aanmeldt voor ons programma. De regels:

 • In principe werken we niet met voucher- of couponwebsites, behalve uitsluitend met zeer weinig, zeer zelden en alleen in uitzonderlijke gevallen. Een toepassing van vouchers is over het algemeen verboden, tenzij ze zijn goedgekeurd voor toepassing in de promotietool en exclusief zijn toegewezen aan de affiliate. Als u kortingsbonnen gebruikt die niet aan u zijn toegewezen, vliegt u zonder waarschuwing uit.

 

 • In principe werken we niet met cashbacksystemen, behalve uitsluitend met zeer weinigen die gesloten gebruikersgroepen bedienen, e.B. op het intranet van werkgevers.

 

 • In principe werken we niet met loyaliteitssystemen, behalve met zeer weinig, slechts zelden en in uitzonderlijke gevallen.

 

 • Wij adviseren voucher- en koopjespartners en cashbackpartners om zich vertrouwd te maken met onze affiliate voorwaarden, om de individuele contractuele overeenkomsten te bekijken en om contact met ons op te nemen via het contactformulier als ze nog vragen hebben.

 

 • Klassieke winkeldatabases en prijsvergelijkers: registreer u niet bij ons partnerprogramma, maar neem rechtstreeks contact met ons op, we werken graag met u samen, maar rechtstreeks via Pay per Click. Je pakt de cookies dus niet weg bij de affiliates. We willen dat de affiliates die helemaal bovenaan de customer journey werken, betaald worden voor hun diensten.

 

 • SEA: iedereen die met onze productnamen in betaalde zoekmachinemarketing werkt, hetzij als zoekterm of in advertenties, zonder daartoe uitdrukkelijk door ons te zijn gemachtigd, wordt gewaarschuwd en vliegt uit in geval van herhaling; directe links, nog meer niveau, naar onze pagina's van SEA zijn ook verboden. Natuurlijk kunt u uw eigen pagina's adverteren met generieke zoektermen. Sluit echter in geval van twijfel onze merknamen uit als "negatieve" zoektermen in uw SEA-accounts. Dan komen we niet eens in elkaars vaarwater.

 

 • Brand Bidding: Als u in de SEA werkt, ongeacht op welk platform, met onze merknaam, hetzij als zoekterm of in advertenties, vliegt u zonder waarschuwing uit. We monitoren het gebruik van onze merknaam wereldwijd in alle zoekmachines op alle apparaattypen en te allen tijde. Probeer het niet eens.

 

 • Speciale website(s): Alleen geregistreerde websites mogen deelnemen. URL's/websites die worden toegevoegd na bevestiging van het partnerschap moeten schriftelijk worden gecommuniceerd en goedgekeurd voordat een aanvraag door ons kan worden geïntegreerd.

 

 • Trackinglinks: voor uw geregistreerde websites bieden wij u trackinglinks op het platform waarmee u naar onze website kunt linken. Gebruik alstublieft geen links die niet door ons voor u zijn verstrekt. Met deze trackinglinks kunnen we ook eenvoudig samen met u fouten identificeren en ervoor zorgen dat u in dergelijke gevallen ook een commissie kunt ontvangen.

 

 • De indeling van uw affiliate business model in de affiliate categorieën bij Awin of andere affiliate netwerken is belangrijk voor ons; deelname aan ons partnerprogramma is alleen mogelijk met de categorisatie die is opgegeven op het moment van registratie; geef hier geen valse informatie, anders moeten we u mogelijk uitsluiten van ons partnerprogramma.

 

 • We raden u aan de productgegevens ten minste eenmaal per dag bij te werken om prijs-, leverings- en voorraadwijzigingen op de best mogelijke manier vast te leggen. We leveren twee keer per dag bijgewerkte gegevens om ongeveer 0:00 en 12:00 uur via onze netwerken.

 

BELANGRIJK!!! De volledige en toepasselijke Algemene Voorwaarden zijn in de documenten als PDF te vinden om te bekijken.

 

 

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.