Showroom
Utrecht

Sterrebaan 17, 3542 DJ Utrecht

Di - Za 10.00 tot 17.00 uur

Koningsdag zaterdag 27 april gesloten

Onze showroom is 5 dagen per week geopend!

Koningsdag zaterdag 27 april gesloten

 In onze showroom hebben we helaas geen bureaus en kinder bureaustoelen staan

Onze experts blijven je graag deskundig advies geven. Wij snappen dat het soms lastig is om iets te kopen zonder het te zien.

Je kunt hier gemakkelijk een afspraak inplannen of gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden voor een fysiek adviesgesprek met één van onze EMTEK gecertificeerde zitcoaches in onze showroom samen met onze 150 stoelen die in de showroom staan. De adviseur kan je algemeen advies geven en je de voor- en nadelen van de diverse bureaustoelen ook laten zien. Het is dus niet nodig om van te voren een afspraak te maken.

 In onze showroom hebben we helaas geen bureaus en kinder bureaustoelen staan.

We hebben ook een aantal nieuwe demo bureaustoelen te koop staan tegen hele scherpe prijzen. Deze bureaustoelen hebben wij voor foto doeleinde gebruikt en kunnen tegen een speciale prijs direct opgehaald worden in Utrecht. Het betreffen nieuwe, ongebruikte bureaustoelen.

Klik op deze link: aanbod

en bekijk de actuele lijst van nieuwe beschikbare nieuwe demo bureaustoelen

Kom proefzitten en laat jouw bureaustoel instellen door een zitcoach

Op veler verzoek hebben wij een showroom in ons pand in Utrecht geopend. In onze showroom hebben wij ca. 160 verschillende modellen (bureaustoelen vanaf € 150,-) bureaustoelen staan die qua zithouding een goede weergave zijn van ons gehele assortiment van ruim 1.100 bureaustoelen. Zo kun je de meest geschikte pasvorm vinden en kunnen wij je van advies voorzien welke bureaustoel voor de door jou gewenste zithouding en werkomstandigheden het meest geschikt is. De meeste modellen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar.

Bureaustoel meenemen voor proefzitten

Mocht een bureaustoel bevallen, dan kun je deze bureaustoel meteen even een paar dagen lenen om deze op de werkplek (op kantoor of thuis) te proberen. Dit is gratis en vrijblijvend. Informeer even naar de mogelijkheden

Onze zitcoaches

Het team van Bureaustoel24.nl beschikt over drie door EMTEK gecertificeerde zitcoaches. Onze zitcoaches kunnen zitproblemen herkennen, voorkomen en verhelpen. Door EMTEK Ergonomics zijn zij opgeleid om de gezondheid van zittende werknemers zo veel mogelijk te verbeteren door elk onderdeel van de bureaustoel goed in te stellen. Ook kunnen zij je adviseren op basis van jouw specifieke wensen, eisen, lengte en gewicht. 

Onze zitcoaches helpen jou in onze showroom met de juiste zithouding en instelling van de bureaustoel. Bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak met een van onze zitcoaches in Utrecht.

Onze zitcoaches helpen je graag verder

Onze zitcoaches willen je ook graag gratis en vrijblijvend helpen om je huidige bureaustoel optimaal in te stellen. Deze mag je meenemen naar de showroom in Utrecht waar wij je dan verder helpen. Mocht je dit wensen, dan graag wel even een afspraak maken, zodat wij de tijd voor je kunnen nemen voor wat betreft het afstellen van de bureaustoel en advies voor wat betreft een goede zithouding.

Wij werken hierin samen met EMTEK Ergonomics als blijkt dat een standaard bureaustoel niet voldoet. Emtek maakt bureaustoelen voor mensen met zitproblemen. Voor kantoorpersoneel zonder zitproblemen maken we een standaard bureaustoel ​naar EMTEK maatstaven. Ook maakt EMTEK werkstoelen op specificatie.

U kunt de volgende modellen en nog veel meer in onze showroom bekijken

Routebeschrijving

Het adres van onze showroom is:

Sterrebaan 17
3542 DJ Utrecht

Onze showroom ligt centraal in Nederland, op de grens van Utrecht en Maarssen. Door de nabij gelegen snelwegen A2, A12 en A27 is de locatie zeer goed bereikbaar. Voor de routebeschrijving klik op de Google Maps hier.

Wij beschikken over 10 parkeerplaatsen gelegen op onze locatie. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van diverse parkeerterreinen in de directe omgeving.

Afspraak maken of telefonisch advies

Neem contact op voor het maken van een afspraak of vertel ons waar je behoefte aan hebt. Wij helpen je natuurlijk graag verder:
E-Mail: info@bureaustoel24.nl

Nederland +31 26 353 0 253

België +31 26 353 0 253

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.