Retouren & retourzendingen

Alle informatie over het retourneren van uw aankoop en de status ervan

ALGEMENE INFORMATIE OVER RETOUREN + RETOURZENDINGEN

RETOURNEREN

Wettelijk geldt een herroepingsrecht met retourtermijn van 14 dagen, maar bij bureaustoel24.nl heb je maar liefst 60 dagen !! de tijd om een artikel te retourneren.

 

Retourneren is bij bureaustoel24.nl helaas NIET altijd gratis

Onderdeel stuk aangekomen? Stuur het pakket dan niet retour, maar meld het bij de klantenservice. Wij sturen het onderdeel na.

 

Wanneer een artikel niet aan de verwachtingen voldoet, dan zijn er drie manieren om deze retour te sturen.

 

1. Vraag een retoursticker met barcode aan bij de klantenservice via info@bureaustoel24.nl of 026-353 0 253 en lever je pakket in bij het dichtstbijzijnde DPD pick up point.

Het pakket wordt dan voor je geretourneerd.

Klik hier voor het DPD pick up point bij je in de buurt 

2. Je kunt je pakket ook gtoesturen naar of afleveren bij onze e showroom in Utrecht:

Bureaustoel24.nl - retouren

Sterrebaan 17

3542 DJ UTRECHT

Maak bij het zelf afleveren wel svp een afspraak van tevoren, want wij zijn daar niet altijd aanwezig.

3. Als een pakket meer dan 25 kg weegt en ook per vrachtwagen bij je afgeleverd is (dus niet via transporteur DPD), dan kun je ons even mailen of bellen voor een ophaalafspraak info@bureaustoel24.nl of 026-353 0 253. Wij regelen dan dat het pakket wordt opgehaald.

 

Retourkosten

Voor particuliere klanten

 • Zelf terugbrengen naar de showroom in Utrecht: gratis
 • Retourlabel en zelf terugbrengen naar een DPD-shop € 10,- retourkosten per doos: kosten voor de klant
 • Ophalen € 30,- retourkosten per doos: kosten voor de klant
 • Zelf terugsturen naar ons warehouse in Utrecht: verzendkostenkosten klant

 

Voor zakelijke klanten:

 • Zelf terugbrengen naar de showroom in Utrecht: gratis
 • Retourlabel en zelf terugbrengen naar een DPD-shop € 19,- retourkosten per doos: kosten voor de klant
 • Ophalen € 34,- retourkosten per doos: kosten voor de klant
 • Zelf terugsturen naar ons warehouse in Utrecht: verzendkostenkosten klant

 

Het adres van ons warehouse is:

De Jonge Logistics
T.a.v. Bureaustoel24
Sterrebaan 14

3542 DK Utrecht

Een retourzending binnen 60 dagen hoef je niet apart aan te melden. Ook ben je niet verplicht een retourformulier bij te voegen (wel altijd je naam en adres op een papier in de doos doen!), maar het tijdig melden van een retour en het bijvoegen van een retourformulier bespoedigen wel het verwerkingsproces waardoor je eerder je aankoopbedrag minus de retourkosten teruggestort krijgt of een vervangend product toegestuurd krijgt.

Bureaustoel24.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

ONDERDEEL STUK AANGEKOMEN
Wanneer een onderdeel stuk aankomt, kun je even contact opnemen met de klantenservice. Zij sturen dan meteen een nieuw onderdeel toe. Zo hoef je niet de gehele stoel of het bureau te retourneren. Wij proberen het onderdeel zo snel mogelijk bij je te laten afleveren. Retouren worden binnen 10 werkdagen verwerkt waarbij het aankoopbedrag altijd teruggestort wordt op de rekening en via de betaalmethode waarmee de aankoop is gedaan. 

Alle tegoeden die ontstaan bij een retourzending worden teruggestort binnen acht werkdagen na de dag dat de retourzending in behandeling is genomen. We wachten met terugbetaling tot we de producten hebben teruggekregen, of tot je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden.

 

1. Wat zijn de retourvoorwaarden?
Gebruik goed verpakkingsmateriaal! Je bent zelf verantwoordelijk voor schade die ontstaat als gevolg van het versturen in een slechte verpakking.

Als je de originele verpakkingsmaterialen nog hebt, verpak het product daar dan in. Heb je deze niet, zorg dan voor ander goed verpakkingsmateriaal.
Graag hier vervolgens een goede 'omverpakking' omheen doen. 
Gebruik indien nodig opvulling, zodat het product niet heen en weer kan schuiven in de omverpakking. Gelieve op de originele verpakking van het product niet te schrijven en geen stickers te plakken.  
Stuur het pakket op via een van de bovengenoemde manieren.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Bewaar het tracking-nummer dat je van de vervoerder krijgt totdat je onze ontvangstbevestiging hebt gekregen.Voeg bij voorkeur het ingevulde retourformulier bij de retourzending (in de buitenste doos).

2. Retourneren voor zakelijke bestellingen
Zakelijke bestellingen (op bedrijfsnaam) kunnen normaliter niet geretourneerd worden. Bij bureaustoel24.nl is dit uiteraard wel mogelijk!

Als zakelijke klant kun je de retourzending dan aanvragen via onze klantenservice. De retourkosten van zakelijke bestellingen zijn in dit geval wel voor rekening van de klant en worden verrekend met het terug te betalen bedrag. De kosten voor het aanmaken van een retourlabel bedragen € 19,90 voor pakketten tot 12 kg. Ophalen van pakketten kan ook. De kosten hiervoor bedragen € 19,90 voor pakketten tot 12 kg en € 34,- voor pakketten boven 12 kg

3. Hoe meld ik mijn retour aan?
 Je kunt het pakket ook afleveren in onze showroom in Utrecht. Het adres van onze showroom is Sterrebaan 17 te Utrecht. Maak wel svp een afspraak van tevoren, want wij zijn daar niet altijd aanwezig.

4. Waar vind ik het retourformulier?
Je kunt het retourformulier hier downloaden of neem contact op met onze helpdesk via info@bureaustoel24.nl of 026 -353 0 253. Wij sturen het dan meteen naar je toe.

5. Ik heb het verkeerde product ontvangen
Erg vervelend en dit gaan wij uiteraard meteen rechtzetten. Stuur ons even een bericht naar info@bureaustoel24.nl of bel naar onze collega's via 026 -353 0 253. Wij zorgen ervoor dat dit netjes wordt opgelost.

6. Hoe kan ik een product ruilen?
Meld svp even op het retourformulier (wat je bij je zending voegt) welk ander artikel je wilt ontvangen of stuur ons even een bericht naar info@bureaustoel24.nl of bel naar onze collega's via 026 -353 0 253. wij maken het daarna meteen voor je in orde.

7. Wanneer wordt mijn aankoopbedrag teruggestort?
Bij een retourzending
Alle tegoeden die ontstaan bij een retourzending worden teruggestort binnen 10 werkdagen na de dag dat de retourzending in behandeling is genomen. We wachten met terugbetaling tot we de producten hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden.


8. Op welke rekening wordt het bedrag teruggestort?

Het aankoopbedrag storten wij terug op dezelfde manier zoals je betaald hebt. Bijvoorbeeld via je Credit Card, Paypal of bankrekening (iDEAL). Heb je destijds betaald met bijvoorbeeld Credit Card, controleer dan je creditcard-overzicht om te zien of we het bedrag al hebben teruggestort.
Bij annulering
Wanneer je bestelling is veranderd, geannuleerd of geweigerd, maar er is al voor betaald, dan storten wij het aankoopbedrag terug op de bankrekening, creditcard of het Paypal-account waarmee de bestelling betaald is. Dat doen we zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 15 dagen na de retourzending. In de praktijk zal dit ongeveer twee tot vijf werkdagen in beslag nemen.


RETOURADRES
Het magazijn voor onze retourzendingen is gevestigd in Utrecht. 

Bureaustoel24.nl - retouren
Sterrebaan 17
3542DJ UTRECHT

Hier kunnen alle retourzendingen naar toegestuurd worden.

STATUS VAN RETOUR

We willen je vragen om alle informatie hierboven te lezen zodat je op de hoogte bent hoe lang je moet wachten op een ontvangstbevestiging van je retour en hoe lang het duurt. Mocht het toch langer duren, dan kun je contact opnemen met onze Helpdesk onder telefoonnummer (0031) (0)26 - 353 0 253 of rechtstreeks met de klantenservice via info@bureaustoel24.nl

TERUGBETAALD WORDEN
Bij een retourzending
Alle tegoeden die ontstaan bij een retourzending worden teruggestort binnen 10 werkdagen na de dag dat de retourzending in behandeling is genomen. We wachten met terugbetaling tot we de producten hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden.

Op welke rekening wordt het bedrag teruggestort? Het aankoopbedrag storten wij terug op dezelfde manier zoals je betaald hebt. Bijvoorbeeld Credit Card, Paypal of bankrekening (iDEAL). Heb je destijds betaald met bijvoorbeeld Credit Card, controleer dan je creditcard-overzicht om te zien of we het bedrag al hebben teruggestort.
Bij annulering
Wanneer jouw bestelling is veranderd, geannuleerd of geweigerd, maar er is al voor betaald, dan storten wij het aankoopbedrag terug op de bankrekening, creditcard of het Paypal-account waarmee de bestelling betaald is. Dat doen we zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 15 dagen na terugzending. In de praktijk zal dit ongeveer twee tot vijf werkdagen in beslag nemen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

 • +31 (0) 26 - 353 0 253
 • info@bureaustoel24.nl
 • Showroom in Utrecht 5 dagen per week open

Telefonisch bereikbaar van maandag tm vrijdag 8:30 tot 17:30 

Op 21, 22, 23, 28, 29 en 30 december zijn wij tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar en op 24 en 31 december zijn wij tot 16.00 uur bereikbaar.

Vakhandelaar?

15 jaar ervaring

UW VOORDELEN:

 • 100 000 artikelen in voorraad
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
 • Bureaustoelen op proef
 • Gratis verzending
 • 60 dagen recht op terugzending
 • Alle betaalde bestelling voor 14.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

Veilig aankopen?

Bestellen zonder risico

American Express PayPal Klarna Visa Mastercard iDeal amazonpay

Zeer goede beoordelingen?

Wat onze klanten zeggen:

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.