Bespaar nu -15%* op onze Deal Days met de kortingscode HJHPRI-EU724!
*Minimum bestelwaarde 49 €. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Alleen op artikelen van het merk hjh OFFICE & hjh LIVING. Periode: 15.07. - 21.07.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

Voetsteunen

KLEIN TRAINAPPARAAT ONDER HET BUREAU

Voetsteunen kunnen - met name voor kleinere mensen - bijdragen aan een ergonomische zithouding bij een hoog bureau.

Ze worden aanbevolen door artsen en zorgverzekeraars, als de optimale zithouding niet zonder hulp bereikt kan worden.

Filteren
prijs
prijs
Kleur
Kleur
Enkel beschikbare artikelen
Enkel beschikbare artikelen
Huidige filters
 1. Enkel beschikbare artikelen Ja Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. PODI - Voetensteun
  PODI - Voetensteun
  € 51,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 2. PODI I - Voetensteun
  PODI I - Voetensteun
  € 53,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 3. PODI II - Voetensteun
  PODI II - Voetensteun
  € 53,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 4. PODI III - Voetensteun
  PODI III - Voetensteun
  € 48,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 5. PODI IV - Voetensteun
  PODI IV - Voetensteun
  € 40,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 6. PIEDINO STRIPE PRO - Voetensteun
  PIEDINO STRIPE PRO - Voetensteun
  € 69,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 7. PIEDINO STRIPE - Voetensteun
  PIEDINO STRIPE - Voetensteun
  € 40,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 8. PODI F - Voetensteun
  PODI F - Voetensteun
  € 74,90
  Incl. Btw - Gratis verzending

Voetensteunen - perfect voor een correcte zithouding

Wanneer je regelmatig voor langere perioden achter een bureau zit, dan komt het wel eens voor dat jouw lichaam er last van krijgt. De ene krijgt stroeve knieën, de ander ervaart pijn aan de rug. Op de lange termijn is dit een zeer groot probleem. Een verkeerde zithouding richt flinke permanente schade aan op het lichaam. De juiste zithouding is dus erg belangrijk. Een goede zithouding begint bij comfort. Dat is echter niet het enige. De manier waarop de stoel is afgesteld en de afmetingen van jouw lichaam zijn onder andere ook belangrijke aspecten om een gezonde zithouding aan te nemen. Om je een handje te helpen heeft bureaustoel24 een artikel waardoor jij direct beter op de bureaustoel zult zitten. Voetensteunen zijn ideaal voor een correcte zithouding.

HET BELANG VAN VOETENSTEUNEN

Voetensteunen kunnen bijdragen aan een correcte zithouding en daardoor een optimale zitervaring. Dit soort steunen zorgen er namelijk voor dat jouw voeten lichtelijk gekanteld staan. Hierdoor is het mogelijk om jouw benen beter te ondersteunen. Door de schuine positie kunnen jouw benen eindelijk uitrusten. Dit zorgt ervoor dat je minder lichamelijke klachten zult ervaren aan het einde van de dag. Hierdoor is zo’n voetensteun tevens de beste optie voor de lange termijn. Aangezien geen mens hetzelfde is, heeft bureaustoel24 verschillende voetensteunen in het assortiment. De ruime variatie maakt het mogelijk voor iedereen om de voetsteun in de voor jou optimale positie te zetten.

Sommige van de voetensteunen zijn bijvoorbeeld verstelbaar. Bovendien zit er regelmatig een patroontje in het bovenvlak verwerkt. Dit zorgt ervoor dat jouw voeten meer grip hebben op de steun. Jouw voeten zullen er niet zomaar vanaf glijden. Zo is er een model met een bobbel vormig gripvlak te vinden in het assortiment van bureaustoel24. Daarnaast hebben wij tevens een aantal modellen waarbij het gripvlak gemaakt is met groeven. Beide varianten geven weer een andere zitervaring. Het doel is weliswaar hetzelfde: jouw ondersteunen zodat je de correcte zithouding aanneemt. Dus wil jij ook een betere zithouding hebben? Werp dan een blik in het assortiment voetensteunen van bureaustoel24 of kom eens langs in onze showroom te Maarssen. Daar kun je geheel ontspannen de voetsteunen en andere producten bekijken en testen.

BETERE GEZONDHEID DANKZIJ GOEDE ONDERSTEUNING

Er zijn verschillende zaken die belangrijk zijn voor een goede gezondheid. De manier waarop jij zit op bureaustoelen is daar een voorbeeld van. Wanneer je namelijk een verkeerde houding aanneemt, dan ontwikkel je lichamelijke klachten. Doe je niets om die klachten te verminderen? Dan loop je op de lange termijn onherstelbare schade op aan je lichaam. Een goede manier van zitten, en dus een correcte zithouding, is met andere woorden erg belangrijk. Het voornaamste voordeel van goede ondersteuning en een correcte zithouding is de bevordering van de bloedsomloop in je lichaam. Een goede bloedcirculatie is erg belangrijk voor je lichaam. Het verbetert namelijk de stofwisseling en helpt je lichaam om beter te functioneren.

Een correcte zithouding begint bij de juiste ondersteuning. Wanneer jouw bureaustoel eigenlijk te hoog is voor jou, dan kan een voetensteun de oplossing zijn. Dankzij voetensteunen neem je namelijk automatisch een betere houding aan. Daarom heeft bureaustoel24 een gevarieerd aanbod voetensteunen. Zo hebben we een aantal voetensteunen die eenvoudig te kantelen zijn. Hierdoor kun je moeiteloos van positie veranderen. Regelmatig de positie van jouw voeten veranderen stimuleert namelijk de bloedcirculatie in jouw benen. Met verstelbare voetensteunen zit je met andere woorden ergonomisch verantwoord op je stoel.

DE VOETENSTEUNEN VAN BUREAUSTOEL24

Bij bureaustoel24 vind je alleen de allerbeste voetensteunen. Niets is immers belangrijker dan een goede gezondheid. Door een juiste zithouding aan te nemen kun je jouw gezondheid al aanzienlijk verbeteren. Daarom heeft bureaustoel24 een indrukwekkend aantal voetensteunen. Deze steunen zijn onderverdeeld in verschillende prijsklassen en diverse types. Bovendien worden er verschillende materialen gebruikt tijdens het produceren. Zo zijn de meeste van de voetensteunen gemaakt van grafiet. Grafiet is een soort koolstof en een van de zachtste elementaire materialen op aarde. Dit maakt de voetensteunen licht en eenvoudig te verstellen. Haal jouw voetensteunen vandaag nog in huis en ervaar de optimale manier van zitten voor jezelf.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.