Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

Computertafels

RUIMTE VOOR MONITOR, TOETSENBORD EN PRINTER

De meeste mensen kunnen zich het dagelijkse leven niet voorstellen zonder computer. Met een computertafel kan de pc praktisch opgesteld worden. In tegenstelling tot andere bureaus zijn computertafels speciaal ontworpen voor werkzaamheden met een computer of laptop - zowel wat betreft constructie als indeling van de verschillende elementen zoals uittrekbare vlakken voor toetsenbord en muis. In edel notenhout, hoogglans of verschillende kleuren - bij ons vindt u de computertafel die bij uw stijl en smaak past.

Filteren
prijs
prijs
Kleur
Kleur
Enkel beschikbare artikelen
Enkel beschikbare artikelen
Materiaal
Materiaal
Belastbaar tot
Belastbaar tot
Huidige filters
 1. Enkel beschikbare artikelen Ja Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. WORKFLOW | 120x60 - Bureau
  WORKFLOW | 120x60 - Bureau
  Vanaf € 211,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 2. VM-SA I - Monitorstandaard
  VM-SA I - Monitorstandaard
  € 165,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 3. WORKSPACE H IV | 137x60 - Bureau
  WORKSPACE H IV | 137x60 - Bureau
  € 216,72 € 270,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 4. EASY WORK V | 120 x 50 - Bureau
  EASY WORK V | 120 x 50 - Bureau
  € 196,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 5. BASIX I | 90x48 - Bureau
  BASIX I | 90x48 - Bureau
  € 94,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 6. EASY WORK III | 120 x 50 - Bureau
  EASY WORK III | 120 x 50 - Bureau
  € 84,90 € 153,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 7. DUMONT | 78x50,5 - Bureau
  DUMONT | 78x50,5 - Bureau
  € 69,90 € 88,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 8. EASY FLOW III | 120 x 50 - Bureau
  EASY FLOW III | 120 x 50 - Bureau
  € 145,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 9. WOVA | Wandbureau - Secretaresse
  WOVA | Wandbureau - Secretaresse
  € 629,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 10. STAND II - Zit-sta bureau
  STAND II - Zit-sta bureau
  € 257,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 11. EASY UP H I | 78x46 - Bureau
  EASY UP H I | 78x46 - Bureau
  € 84,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 12. DELPHI | 100x70 - Bureau
  DELPHI | 100x70 - Bureau
  Vanaf € 84,90 € 135,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 13. WORKSTATION | 60x50 - Zit-sta bureau
  WORKSTATION | 60x50 - Zit-sta bureau
  € 267,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 14. STAND VM-SU - Zit-sta bureau
  STAND VM-SU - Zit-sta bureau
  € 196,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 15. WORKSTATION II | 80x50 - Zit-sta bureau
  WORKSTATION II | 80x50 - Zit-sta bureau
  € 142,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 16. WORKSTATION I | 80x60 - Zit-sta bureau
  WORKSTATION I | 80x60 - Zit-sta bureau
  € 145,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 17. POLLUX | 155x130 - Hoekbureau
  POLLUX | 155x130 - Hoekbureau
  € 125,90 € 155,90
  Incl. Btw - Gratis verzending

Computertafel - het perfecte bureau voor elke laptop of pc

Ondanks het feit dat desktop computers niet meer zo populair meer als voorheen, worden ze alsnog veel gebruikt. Een groot aantal Nederlanders zijn vandaag de dag nog steeds trotse eigenaar van een desktop computer. Natuurlijk zijn de grote, dikke monitoren vervangen door de slanke, moderne variant. De computer of PC wordt weliswaar af en toe vervangen door een laptop. Toch zijn er genoeg bedrijven die de voorkeur geven aan een desktop computer. Het woord desktop klinkt enigszins verjaard. In feite houdt het alleen in dat het een computer is voor bovenop je desk, oftewel bureau. Door de jaren heen is ironisch genoeg de computer weinig veranderd. Het bureau waarop de desktop staat heeft wel wat veranderingen ondergaan. Zo spreken we tegenwoordig van een computertafel.

Wat is een computertafel?

Een computertafel heeft iets weg van een klein bureau. Zoals het woord wellicht al verklapt, is het een soort tafel om je desktop of laptop op te plaatsen. Er zijn veel verschillende soorten computertafels te vinden met verschillende prijzen. Zo zijn er bijvoorbeeld hele simpele varianten waarbij er rekening is gehouden met een minimalistische stijl. Dit zijn vaak gewoon hoge bureaus waarvan de enige functie het stallen van een laptop of desktop is. Uiteraard zijn er ook erg geavanceerde bureaus gemaakt voor een PC of laptop die uitgerust zijn met allerlei extra functies.

Luxe computertafels voor laptops en pc's  

In tegenstelling tot de simpele computertafels die maar één doel dienen, zijn er ook exemplaren met bijvoorbeeld een uitschuifbaar compartiment aan de voorkant. Dit uitschuifbare compartiment is erg handig wanneer je een toetsenbord wil gebruiken en die vervolgens daarna weer mooi wil inschuiven en opbergen. Bovendien komen de wat “luxere” varianten vaak niet alleen met een uitschuifbaar compartiment. Bij sommige bureaus zijn er ook een of meerdere vakken aan de onderkant te vinden. Deze kun je voor van alles gebruiken. Meer dan eens worden deze vakken ingezet om de desktop computer zelf in op te bergen. Ook vind je in dit soort vakken wel eens verwante artikelen, zoals printers. Het is bij bureaustoel24 mogelijk om een computertafel te kopen compleet met allerlei extra functies. Afhankelijk van jouw wensen en het budget dat je voor ogen hebt, kun je eenvoudig de beste optie vinden in ons assortiment. Hierdoor ben je volledig vrij in jouw keuze.

Computertafels versus bureaus

Uiteraard kan je jouw laptop of desktop plaatsen op een normaal bureau. Wist je dat een computertafel echter behoorlijk wat voordelen heeft ten opzichte van een normaal bureau? Er zijn genoeg verschillen om jouw te laten stoppen met twijfelen. Zoals eerder vermeld hebben sommige computertafels bepaalde extra’s waar jij wellicht naar op zoek bent. Denk bijvoorbeeld aan het uitschuifbare compartiment aan de voorkant die speciaal bedoeld is voor het eenvoudig gebruiken en opbergen van een toetsenbord.

Of denk natuurlijk aan de vakken die vaak toegevoegd zijn in de grotere modellen. Deze zijn speciaal gemaakt om verwante artikelen zoals printers of de desktop computer zelf in op te bergen. Daarnaast zijn computertafels een stuk praktischer ingericht. In tegenstelling tot bureaus, zijn computertafels speciaal ingericht voor computers en computerbenodigdheden als monitoren, printers en toetsenborden. Bureaus hebben dit helaas niet. Meestal zijn bureaus ontworpen actief op te werken. Er is met andere woorden geen rekening gehouden met het opbergen van extra apparatuur of voorwerpen.

Efficiëntie van de bovenste plank  

Al met al zijn computertafels gewoon een stuk efficiënter wanneer je jouw computer ergens kwijt moet. Het is veel praktischer ingericht en tegelijkertijd zelfs een stuk compacter dan een bureau. Dit past misschien beter bij jouw verwachtingen en criteria voor een goede tafel om aan te werken met je laptop. Haal daarom vandaag nog een computertafel in huis. Bureaustoel24 heeft computertafels van alle soorten en maten, verschillende prijzen en met verschillende functies in het assortiment. Dus twijfel niet langer en vind de ideale tafel voor jouw computer, PC of laptop op bureaustoel24.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.