Vloerbeschermer

EFFICIËNTE BESCHERMING VAN UW VLOER

Vloerbeschermmatten beschermen uw mooie vloerbedekking tegen krassen en vuil of steentjes van buiten, of tegen krassen door het rollen van uw bureaustoel.

Filteren
prijs
prijs
Kleur
Kleur
Enkel beschikbare artikelen
Enkel beschikbare artikelen
Toepassing
Toepassing
Materiaal
Materiaal
Huidige filters
 1. Enkel beschikbare artikelen Ja Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. ULTIMAT II | Alleen voor harde vloer - Vloermat
  ULTIMAT II | Alleen voor harde vloer - Vloermat
  Vanaf € 43,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 2. ULTIMAT II | Alleen voor op tapijt - Vloermat
  ULTIMAT II | Alleen voor op tapijt - Vloermat
  Vanaf € 46,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 3. ECOTEX REVOLUTIONMAT I | Alleen voor harde vloer - Vloermat
  ECOTEX REVOLUTIONMAT I | Alleen voor harde vloer - Vloermat
  € 61,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 4. PUNOMAT | Alleen voor harde vloer - Vloermat
  PUNOMAT | Alleen voor harde vloer - Vloermat
  Vanaf € 43,90
  Incl. Btw - Gratis verzending

Vloerbeschermer – Alles voor het behoud van jouw vloer

Mensen met een laminaatvloer weten vaak dat zo’n vloer en een bureaustoel niet altijd even goed samen gaan. Allereerst maakt het tamelijk veel geluid wanneer je de bureaustoel over het laminaat rolt. Regelmatig is die herrie ook nog eens door het hele huis te horen. Daarnaast is er op de lange termijn een ander groot probleem. Wanneer je met enige regelmaat de bureaustoel over het laminaat rijdt, dan zie je na verloop van tijd gebruikssporen. Dit ziet er vaak lelijk uit. Beschadiging aan jouw prachtige vloer wil je natuurlijk voorkomen. Om de zoveel jaar een nieuwe vloer laten leggen is vanzelfsprekend geen optie. Daarom komt bureaustoel24 met de oplossing: de vloerbeschermer.

Dé oplossing voor jouw vloer

Een vloerbeschermer is eigenlijk de oplossing voor twee problemen. Je slaat met zo’n beschermer voor op de vloer de figuurlijke twee vliegen in één klap. Ten eerste is het probleem van de herrie opgelost. Vloermatten werken geluiddempend. Hierdoor hoor je het geluid van een rijdende bureaustoel niet meer door het hele huis. Ten tweede lost een vloerbeschermer ook probleem van de lange termijn op. Het woord verklapt het natuurlijk al een beetje. Een vloerbeschermer beschermt simpelweg je vloer tegen onnodige beschadigingen door de bureaustoel.

Het aanschaffen van een vloerbeschermer is een stuk goedkoper dan een hele nieuwe vloer te laten leggen. Daarom heeft bureaustoel24 vloermatten in twee verschillende maten: 120 bij 90 centimeter en 120 bij 150 centimeter. Met de grotere variant heb je meer bewegingsruimte voor je bureaustoel op de beschermer. Bij de kleinere variant is dit wat minder. Een grotere vloerbeschermer staat tevens gelijk aan meer plek om geruisloos te bewegen.

Uitstekende vloermatten voor thuis

Een vloerbeschermer is niet alleen handig wanneer je de mooie houten vloer in goede staat wil houden. Voor allerlei soorten ondergrond kan zo’n vloerbeschermer belangrijk zijn. Neem bijvoorbeeld tapijt als ondergrond. Over het algemeen rolt een bureaustoel niet erg soepel over een dik tapijt. Bovendien loop je het risico dat de bureaustoel wielen het tapijt kapot maken. Dit is uiteraard erg zonde. Ook voor deze problemen zijn vloermatten een uitstekende oplossing.

Zoals eerder aangegeven, komen de vloermatten is twee verschillende maten. Daarnaast komen ze ook nog eens voor in twee verschillende soorten. Bureaustoel24 heeft diverse soorten. Hierdoor is er voor elke ondergrond een uitstekende vloermat te vinden. De eerste soort is speciaal ontwikkeld voor een tapijt. Deze is gemaakt van materiaal dat ervoor zorgt dat de vloermat niet wegglijdt op het tapijt . Bovendien is de vloerbeschermer breuk, val en scheurbestendig.

Daarnaast is de tweede soort vloerbeschermer speciaal gemaakt voor een harde ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan laminaat, parket, kurk of een tegelvloer. Deze vloermatten zijn gemaakt van materiaal dat beter blijft liggen op harde en gladde ondergronden. Het zorgt ervoor dat jouw mooie harde vloer beschermd is tegen de gebruikssporen van een bureaustoel. Deze vloerbeschermer is tevens breuk, val en scheurbestendig.

Vloerbeschermers koop je op bureastoel24.nl

Dus maakt jouw bureaustoel bij de kleinste beweging al erg veel lawaai? Wil jij je mooie parketvloer niet beschadigen? Of heb jij een tapijt waar geen bureaustoel wiel tegenop kan? Koop dan nu jouw vloerbeschermer op bureaustoel24! Bestel direct uitstekende vloermatten en voorkom onnodige schade op de laminaat of parketvloer. Neem in dat geval een kijkje in het assortiment van bureaustoel24 en haal ook snel een vloermat in huis!

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.