Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

Over ons

Welkom bij Bureaustoel24.nl, waar jouw zitcomfort en ergonomie onze specialiteit is. Als een trots onderdeel van HJH Office, zijn we de marktleider in bureaustoelen in Nederland en twaalf andere landen.

Hier vind je onze missie, onze rijke geschiedenis, de uitzonderlijke services en voordelen die we bieden, ondersteund door de bevestiging van klanten die jou voor gingen over onze toewijding en passie voor ons vak.

20


Jarenlange ervaring

75.000 +


Stoelen per jaar

13


Landen actief

110


Gepassioneerde medewerkers

Onze missie

Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk!

Geschiedenis

Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen.

Voordelen en services

In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. 

Tevreden klanten

We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. 

Tot slot

Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Overige bedrijfsgegevens

HJH Office Nederland

Sterrebaan 17
3542 DJ Utrecht
BTW-nummer: NL822078570B01

HJH Office GmbH (Hoofdkantoor):

Christoph-Selhamer-Str. 2
82362 Weilheim
Duitsland
Handelsregister: HRB 189 373
Identificatienummer voor de omzetbelasting volgens artikel 27a van de wet op de omzetbelasting: DE 275 310 366

OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Bureaustoel24.nl is een onderdeel van HJH Office. HJh Office is een van de grootste leveranciers van bureaustoelen. Wij zijn marktleider in Nederland en Duitsland. Op bureaustoel24.nl vind je een zeer groot assortiment van ruim 1.200 verschillende bureaustoelen, directiestoelen en kantoormeubilair. Tevens hebben wij een groot assortiment XXL bureaustoelen voor lange of zware mensen, ruim 100 verschillende kinderbureaustoelen, bureaus, ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen.

Met een dermate groot assortiment en onze kennis en ervaring is de kans dat u de perfecte bureaustoel vindt erg groot.

FILOSOFIE

Onze doelstelling is onze klanten zo snel mogelijk de meest geschikte bureaustoel te leveren die bij hem of haar past. Dit streven wij na middels een uitgebreide informatievoorziening over de juiste zithouding door gecertificeerde zitcoaches vanuit onze showroom en door een zeer uitgebreid assortiment van 1.200 verschillende bureaustoelen. De meeste stoelen zijn uit voorraad leverbaar. 

Ooit zijn we begonnen met twee  specialisten. Inmiddels zijn we al meer dan negen jaar marktleider op het gebied van bureaustoelen en ergonomisch zitten. Met ruim 50 medewerkers proberen wij elke dag met passie voor ons vak advies te geven over ergonomisch zitten en voorzien wij elke (werk)dag gemiddeld 100 klanten van een passende bureaustoel. Wij zijn dan ook erg blij met de ruim 2.000 recensies, met gemiddeld cijfer van 8,9. We zien dit als bevestiging van onze inzet en gedrevenheid.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.