✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 31.01.2024 ✮ 

✮  Onze besteltermijnen voor Kerstmis ✮ 

OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Bureaustoel24.nl is een onderdeel van HJH Office. HJh Office is een van de grootste leveranciers van bureaustoelen. Wij zijn marktleider in Nederland en Duitsland. Op bureaustoel24.nl vind je een zeer groot assortiment van ruim 1.200 verschillende bureaustoelen, directiestoelen en kantoormeubilair. Tevens hebben wij een groot assortiment XXL bureaustoelen voor lange of zware mensen, ruim 100 verschillende kinderbureaustoelen, bureaus, ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen.

Met een dermate groot assortiment en onze kennis en ervaring is de kans dat u de perfecte bureaustoel vindt erg groot.

FILOSOFIE

Onze doelstelling is onze klanten zo snel mogelijk de meest geschikte bureaustoel te leveren die bij hem of haar past. Dit streven wij na middels een uitgebreide informatievoorziening over de juiste zithouding door gecertificeerde zitcoaches vanuit onze showroom en door een zeer uitgebreid assortiment van 1.200 verschillende bureaustoelen. De meeste stoelen zijn uit voorraad leverbaar. 

Ooit zijn we begonnen met twee  specialisten. Inmiddels zijn we al meer dan negen jaar marktleider op het gebied van bureaustoelen en ergonomisch zitten. Met ruim 50 medewerkers proberen wij elke dag met passie voor ons vak advies te geven over ergonomisch zitten en voorzien wij elke (werk)dag gemiddeld 100 klanten van een passende bureaustoel. Wij zijn dan ook erg blij met de ruim 2.000 recensies, met gemiddeld cijfer van 8,9. We zien dit als bevestiging van onze inzet en gedrevenheid.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.