GAMEBREAKER SX 04 - Gamestoel

Vanaf € 247,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_GAMEBREAKER_SX_04
 • GAME bureaustoel in Sport race design
 • Rugleuning kan tot een ligstand worden gekanteld (180°)
 • Materiaalmix van stof en kunstleder
 • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
 • Inclusief lendekussen
New

GAMEBREAKER SX 04 - EEN VOORBEELD UIT DE RACERIJ

Naast de juiste computer hardware, is de juiste gaming stoel ook een belangrijk onderdeel voor elke gokker. Deze moderne stoel is gesneden als een sportstoel uit de automobielindustrie. De hoge rugleuning kan individueel in inclinatie worden versteld. Zo vindt u in een mum van tijd de juiste instelling om langdurig geconcentreerd te kunnen zitten zonder vermoeidheid. Een echt hoogtepunt is echter de rugleuning. Op de rugleuning zijn speciale kunststof designelementen aangebracht die het onmiskenbare design van deze buitengewone gamestoel onderstrepen. Het fungeert bijna als een soort schild dat je rug versterkt in hevige gevechten! De stoel wordt geleverd met een extra kussen waarmee de lendenwervels kunnen worden ondersteund.

 • De hoogwaardige bekleding in een mix van stof en imitatieleer inspireert met liefde voor detail. Een absolute blikvanger! Bovendien is de bekleding uiterst onderhoudsvriendelijk en bijzonder slijtvast. Dit zorgt voor een lange levensduur
 • De hoogwaardige kunstlederen bekleding inspireert met liefde voor detail. Een absolute blikvanger! Bovendien is de bekleding zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder slijtvast. Dit zorgt voor een lange levensduur.
 • 3D-armleuningen met zachte onderleggersteun: 6-voudige hoogteverstelling, radiale en verticale verstelling
 • Wip- kantelmechaniek, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
 • Frame en onderstel in robuust staal met matte afwerking
 • Afmetingen: Hoogte (totaal): 133 cm; Breedte (totaal): 70 cm - Diepte (totaal): 60 cm; Zithoogte: 43 - 51 cm; Zitbreedte (bruikbaar/volledig): 42 / 52 cm - Zitdiepte (bruikbaar): 50 cm - Hoogte van de rugleuning: 82 cm - Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 15 - 24 cm - diameter van de voet: 70 cm - draagvermogen (maximum): 120 kg - diameter van het wiel: 50 mm; diameter van de pen: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 52
Hoogte armleuning in cm 17 - 25
Afmetingen (H x B x D) in cm 137.0 - 147.0 x 74.0 x 66.0
Hoogte in cm 137.0 - 147.0
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 86
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Diameter voetenkruis cm 70
Zithoogte in cm 51 - 61
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof, Kunstleder
Bekleding 50% Polyurethan, 50% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 74.0
Gewicht artikel 21.3
Breedte zitting 37
Diepte 66.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.