Kantoorstoelen accessoires

KLEINE DETAILS MET EEN GROOT EFFECT

Voetsteunen kunnen - met name voor kleinere mensen - bijdragen aan een ergonomisch zithouding bij een hoger bureau. Ze worden aanbevolen door artsen en zorgverzekeraars, als de optimale zithouding niet zonder hulp bereikt kan worden.

Vloermatten beschermen uw kostbare vloer tegen krassen en vuil, die kunnen worden veroorzaakt door straatvuil, kleine stenen of kunnen ontstaan door de wielen van uw bureaustoel.

Gasveren zijn bij uitstek geschikt om de stoel aan uw behoeftes aan te passen. Wij bieden verschillende zit hoogtes en kleuren aan.

Filteren
prijs
prijs
Kleur
Kleur
Enkel beschikbare artikelen
Enkel beschikbare artikelen
Materiaal
Materiaal
Garantie
Garantie
Huidige filters
 1. Enkel beschikbare artikelen Ja Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-74 van 74

Van hoog naar laag sorteren
 1. PILOW II - Zitkussen
  PILOW II - Zitkussen
  € 23,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 2. PILOW I - Zitkussen
  PILOW I - Zitkussen
  € 23,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
Pagina

Accessoires voor uw kantoor

In ons assortiment zijn niet alleen hoogwaardige kantoormeubelen verkrijgbaar, maar ook nuttige accessoires voor uw werkplek. De juiste producten helpen bij het optimaliseren van de workflow waardoor u effectiever kunt werken. Ons assortiment accessoires bevat praktische producten voor de werkplek ook een groot aantal uitbreidingen en reserveonderdelen. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om uw kantoor zo in te richten dat het aan uw wensen voldoet.

ACCESSOIRES VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

We hebben onze kantooraccessoires op een praktische en zinvolle manier aan uw persoonlijke wensen aangepast. Van vloerbeschermingsmatten, voetsteunen, monitorplatforms en notebookhouders tot reserveonderdelen zoals gasveren en hoofdsteunen voor uw bureaustoel. In ons veelzijdige assortiment hebben we alles waardoor het werken op kantoor gemakkelijker en comfortabeler wordt.

WAAROM DE JUISTE ACCESSOIRES BELANGRIJK ZIJN

De gemiddelde werknemer brengt steeds meer tijd door op de werkplek. Daarom spelen naast de basisinrichting van het kantoor de juiste accessoires een zeer belangrijke rol. Een goed georganiseerde en opgeruimde werkplek draagt ​​niet alleen aan het welzijn bij, maar bevordert ook aantoonbaar de productiviteit, creativiteit en tevredenheid van de medewerkers. Een groot aantal van onze accessoireproducten is daarom ergonomisch ontworpen om gezondheidsproblemen te voorkomen en uw dagelijkse kantoorleven gemakkelijker te maken. Zorg dat uw kantoorruimte er piekfijn uitziet met onze kwaliteitsproducten met een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.