U vind hier high-end bureaustoelen met maximale, individueel in te stellen mogelijkheden en top designs. De draaistoelen uit deze categgorie zijn geschikt voor dagelijks continu gebruik in de commerciële sector, maar ook particuliere gebruikers, die iets goeds terug willen doen zijn hier op de juiste plek. meer / minder informatie Ons zorgvuldig voor u geselecteerde en getest luxe bureaustoelen worden gekenmerkt door een perfect ergonomisch design en de nieuwste technologie. Deze omvatten functies zoals kanteling en in diepte verstelbare stoelen, meervoudig verstelbare armleuningen, lendensteun, verstelbare hoofdsteun, in hoogte verstelbare rugleuning en nog veel meer. Verder is er een optimaal gebruiksgemak en de hoogste kwaliteitsmaterialen in focus.
Prijs in EUR
Filter
Kleur
Beoordelingen
Filter
Lichaamslengte in cm
Armleuningen
Materiaal
Garantie
even wachten svp
even wachten svp

Ergonomische bureaustoelen - rugklachten zijn verleden tijd

Voor kantoorwerk is het belangrijk dat u een goede bureaustoel heeft. Hierdoor zijn ergonomische bureaustoelen de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De techniek achter deze kantoorstoelen bestaan al langer. De groei in populariteit heeft te maken met het feit dat steeds meer mensen kantoorwerk verrichten. Wanneer u voor uw werk op een bureaustoel zit, moet dit een stoel zijn van goede kwaliteit. Een slechte draaistoel staat namelijk gelijk aan rugklachten en uiteindelijk een slechter persoonlijk welzijn. Met ergonomische bureaustoelen van bureaustoel24 worden al die klachten van u en uw werknemers verleden tijd.

Goede zithouding met ergonomische bureaustoelen

Door de toename in zittend werk, is de vraag naar degelijke kantoorstoelen de afgelopen jaren merkbaar gegroeid. Wanneer u namelijk continu zit voor uw werk, dan is de kans groot dat u uiteindelijk klachten, zoals rugpijn en een zere nek, kunt krijgen. Om het werk aangenamer te maken zijn er goede bureaustoelen ontwikkeld. Zo zorgen ergonomische bureaustoelen ervoor dat u een goede zithouding heeft tijdens uw werkzaamheden. Met zo’n bureaustoel die ergonomisch af te stellen is wordt uw lichaam namelijk op de juiste plekken ondersteund. Dus als u zeker wilt zijn van goede kantoorstoelen, dan zijn ergonomische bureaustoelen weldegelijk het overwegen waard.

Bewegen op een ergonomische draaistoel

Er zijn aanwijsbare verschillen tussen gewone kantoorstoelen en ergonomische bureaustoelen. Het belangrijkste kenmerk van zo’n ergonomische bureaustoel is het feit dat deze draaistoel u stimuleert om uw lichaam te bewegen. Het menselijk lichaam hoort eigenlijk niet stil te zitten. Het aannemen van een statische houding tijdens bijvoorbeeld kantoorwerk leidt daarom regelmatig tot lichamelijke klachten. Ergonomische bureaustoelen spelen in op de natuurlijke aanleg van de mens om te bewegen. Dit wil zeggen dat deze kantoorstoelen inspelen op ons onbewuste verlangen om niet te lang stil te zitten. Hierdoor profiteert u van allerlei voordelen.

Ergonomische bureaustoelen en de voordelen

Ten opzichte van gewone kantoorstoelen kennen de ergonomische bureaustoelen een aantal interessante voordelen. Doordat deze stoelen beweging stimuleren, verkleint u onder andere de kans op lichamelijke klachten. De beweging die ontstaat dankzij de ergonomische bureaustoelen onderbreekt namelijk de statische houding. Wanneer het lichaam geactiveerd is, zullen de spieren minder belast raken en verloopt de doorbloeding wederom op een normale manier. Dat wil zeggen dat u in feite minder fysieke ongemakken heeft wanneer u werkt op een ergonomische bureaustoel. Uiteraard zijn dat niet de enige voordelen.

Ergonomische bureaustoelen zorgen tevens voor een betere zithouding. Wanneer u beter zit op uw kantoorstoel tijdens het werken, vermindert u tevens de kans op lichamelijke klachten. Verder draagt een betere zithouding ook bij aan comfortabele ervaring. Een goede lichaamshouding zorgt er met andere woorden voor dat u comfortabeler zit op uw draaistoel. Dit voordeel heeft vervolgens weer een positief effect op uw arbeidsprestaties. Een goede zithouding leidt ertoe dat u zich fitter voelt. Uw fysieke gezondheid is altijd terug te zien in het werk dat u levert. Voelt u zich fit? Dan levert u beter werk, omdat u niet afgeleid bent door eventuele fysieke klachten of ongemakken.

Ergonomische bureaustoelen kopen op bureaustoel24

Bureaustoel24 begrijpt als geen ander dat kantoorstoelen van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn. Het is immers een stuk meubilair waar u dagelijks veel tijd op besteedt Bovendien kan de kwaliteit van een kantoorstoel bijdragen aan uw persoonlijke welzijn. Daarom vindt u allerlei goede bureaustoelen in ons assortiment. Ergonomische bureaustoelen vallen daar uiteraard ook onder. Op bureaustoel24 kunt u goede, ergonomische bureaustoelen bestellen voor u en uw medewerkers.

Op bureaustoel24 kunt u eenvoudig aangeven waar de ergonomische bureaustoelen naar uw mening aan moeten voldoen. Zo geeft u bijvoorbeeld aan hoeveel een draaistoel mag kosten of welke kleur de stoel in kwestie moet hebben. Het is bij ons tevens mogelijk om geschikte kantoorstoelen te selecteren op basis van eerdere beoordelingen. U zult gegarandeerd de perfecte kantoorstoelen vinden in ons brede assortiment. Zo zullen rugklachten verleden tijd zijn met de ergonomische bureaustoelen van bureaustoel24.