Bureaus in hoogte elektrisch verstelbaar: 72 -119 cm of 66-130 cm
Prijs in EUR
Filter
Kleur
Beoordelingen
Filter
Gewicht artikel
even wachten svp
even wachten svp

Elektrisch verstelbaar bureau - dynamischer werken

Heb jij een kantoorbaan? Zit jij dagelijks op school te studeren? Of werk je simpelweg gewoon aan een bureau? Vervang dan nu jouw oude bureau voor een elektrisch verstelbaar bureau. Voortaan kun je dan gemakkelijk jouw bureaublad hoger of lager zetten met een druk op de knop. Ideaal voor een gezondere en flexibele werk of studieomgeving. Elektrisch verstelbare bureaus zorgen dat jouw werk of studiedag niet alleen dynamischer wordt, het is ook nog eens beter voor je gezondheid. Bekijk daarom nu het assortiment van bureaustoel24.

Zittend of staand werken?

Een elektrisch bureau is de toekomst van iedere werkplek. Tegenwoordig draait het allemaal om goede arbeidsomstandigheden in combinatie met een gezonde leefstijl. Het is ook tijdens de werkuren erg belangrijk om in beweging te blijven. Helaas kan menig mens zijn kantoorwerk niet in de sportschool of op de tennisbaan doen. Toch blijft de vraag: hoe komen wij dan toch aan beweging dat ons lichaam toch nodig heeft tijdens de werk of studiedag? Het antwoord is simpel: een elektrisch verstelbaar bureau!

Een elektrisch verstelbaar bureau zorgt ervoor dat je bureau elektrisch van positie kan veranderen. Het mooie is dat je hierdoor niet alleen zittend de boekhouding kunt doen, maar nu ook staand. Veel mensen die werken op kantoren herkennen het wel. Je hebt de hele dag hard gewerkt en flinke meters gemaakt. De dag is zo voorbij gevlogen en je pakt je spullen in. Ineens voel je pijn aan jouw rug, omdat je de hele dag aan je bureau hebt gezeten. Je hebt te weinig bewogen. Die pijn is erg vervelend. Gelukkig biedt een elektrisch verstelbaar bureau jou de mogelijkheid om af te wisselen tussen staand en zittend werken. Hierdoor krijg je toch de beweging die je anders niet zou krijgen. Dat kan op de korte en de lange termijn problemen voorkomen.

Elektrisch verstelbare bureaus zijn goed voor je gezondheid

De afwisseling tussen zittend en staand werken dat een elektrisch verstelbaar bureau biedt, vermindert de kans op gezondheidsrisico’s. Dankzij elektrische bureaus beweeg je aanzienlijk meer en zit je niet de hele dag in dezelfde positie te werken. Door deze beweging verminder je de kansen op ziektes als obesitas, diabetes en hart- en vaatziektes. Daarnaast is het bewezen dat de afwisseling tussen staand en zittend werken stress verminderend werkt en de algehele werkprestaties verbetert.

Een elektrisch verstelbaar bureau is beter voor je gezondheid dan normale bureaus. Bovendien zorgt het voor een leuke dynamiek op de werkvloer. Daarnaast is het voor een optimale werkervaring met een gezondere twist tevens essentieel om een goede bureaustoel bij je elektrisch verstelbare bureau te hebben. Zo’n bureaustoel is erg belangrijk voor jouw houding. Daarom moet je een bureaustoel hebben waar echt goed op kunt zitten. Dat in combinatie met een elektrisch verstelbaar bureau is de perfecte combinatie voor iedere werkplek.

Elektrisch bureau op bureaustoel24

Op bureaustoel24 hebben wij een breed assortiment aan elektrisch verstelbare bureaus. De bureaus zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren en materialen. Ons assortiment gaat van een basis elektrisch bureau tot een luxe elektrisch verstelbaar hoekbureau. Bureaustoel24 heeft voor ieder wat wils. Bestel daarom nu een elektrisch verstelbaar bureau en werk ook een stuk gezonder. Voorkom stress en zorg dat ook jij je goed kan focussen tijdens je werk of studie zonder gezondheidsrisico’s of pijn aan jouw rug. Bestel daarom nu jouw elektrisch verstelbare bureau op bureaustoel24!