Bespaar nu -15%* op onze Deal Days met de kortingscode HJHPRI-EU724!
*Minimum bestelwaarde 49 €. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Alleen op artikelen van het merk hjh OFFICE & hjh LIVING. Periode: 15.07. - 21.07.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

STAR-TEC YU I - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 63,90 € 83,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_STAR-TEC_YU_I
  • Moderne thuiskantoorstoel in aantrekkelijk design
  • Hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en ademende netstof van hoge kwaliteit
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Armsteunen in een rand/edge-design

STAR-TEC YU I - Het stijlvolle accent voor het thuiskantoor!

De bureaustoel STAR-TEC YU I - een klassieker voor uw thuiskantoor! De eenvoudige bureaustoel biedt niet alleen een eenvoudige hoogteverstelling en een comfortabel, traploos wipmechanisme, maar ook een bijzonder aantrekkelijk design. De armleuningen, die op zichzelf staan, hebben een bijzonder modern uiterlijk en passen perfect bij de gebogen rugleuning. Een comfortabele bekleding van de zitting en de ademende meshgaas rugleuning zorgen altijd voor een aangenaam comfort en een optimale ventilatie.

  • Comfortabele bureaustoel voor thuis met praktische hoogteverstelling en kanteling
  • De ademende gaasbekleding van de zitting en de rugleuning zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zelfs op warme dagen.
  • Het vloeiende ontwerp combineert de elegant gebogen armleuningen met de ergonomisch gebogen vorm van de rugleuning.
  • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
  • Discrete, stabiele voet van zwarte kunststof
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 60
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 18
Hoogte in cm 86.0 - 95.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 170
Hoogte rugleuning in cm 50
Zithoogte in cm 39 - 49
Diepte zitting in cm 46
Afmetingen (H x B x D) in cm 86.0 - 95.0 x 59.0 x 67.0
Producent MyBuero
Materiaal Netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 100
Breedte 59.0
Gewicht artikel 8.3
Breedte zitting 45
Diepte 67.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.