✮  Onze levertijden voor Kerstmis ✮ 

✮ Leuke cadeau-ideeën en kerstkortingen ✮

PIEDINO STRIPE - Voetensteun

Vanaf € 41,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_PIEDINO_STRIPE
  • Dankzij de ‘zwevende’ verhoging kunt u uw benen goed op een oppervlak zetten, wat de doorbloeding bevordert.
  • Anti-slip strepen

Pure ontspanning voor uw voeten

Pure ontspanning voor uw voeten! De 3-weg verstelbare voetensteun PIEDINO STRIPE heeft een compact formaat en is een uitstekende ondersteuning in het dagelijks werk. De voetsteun past zich aan elke beweging, Ook worden de voeten verplaatst naar een hogere positie waardoor er verbetering van de bloedcirculatie in de voeten en benen plaatsvindt. Vooral voor kleinere mensen is dit een uitkomst, omdat dit de ergonomische zithouding aanzienlijk verbeterd. De voetensteun is gemaakt van onbreekbaar polystyreen. Om uitglijden onder de tafel te voorkomen zijn non-slip rubberen voetjes/doppen geinstalleerd.

  • Dankzij de ‘zwevende’ verhoging kunt u uw benen goed op een oppervlak zetten, wat de doorbloeding bevordert.
  • Onbreekbaar en schokbestendig kunststof
  • Afmetingen voetenblad: 450 x 350 mm
  • Antislip rubberen voetjes
  • Anti-slip strepen

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Meer informatie
Hoogte in cm 9.5
Afmetingen (H x B x D) in cm 9.5 x 45.0 x 35.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunststof
Garantie 24 maanden
Breedte 45.0
Gewicht artikel 2.7
Diepte 35.0

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.