SKARIF - High end bureaustoel

Vanaf € 511,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SKARIF
 • Innovatief stoelconcept
 • Beste ondersteuning voor uw wervelkolom
 • Uiterst flexibele rugleuning voor actief en gezond zitten
 • Hoogwaardig Donati synchroonmechanisme
 • Ergonomische in diepte verstelbare zitting zorgt voor een optimale ondersteuning in de onderrug (bekken)

SKARIF – Een nieuw tijdperk in de ergonomie

Zelden heeft een bureaustoel zoveel aandacht getrokken als de SKARIF. Deze extravagante stoel in futuristisch design is niet alleen iets voor het oog, maar voldoet ook aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en flexibiliteit. De natuurlijk gevormde wervelkolom dient als model voor de structuur van de rugleuning en is daarmee niet alleen optisch dynamisch en aangenaam licht van constructie, maar ook het succes van de stoel. Het innovatieve design van de rugleuning past zich actief aan elke beweging van het bovenlichaam aan, ondersteunt zo alle gebieden van de wervelkolom en maakt verschillende zithoudingen mogelijk. Met de SKARIF bent u altijd een stap vooruit als het gaat om gehele ondersteuning van de rug.

 • Het futuristische design in combinatie met hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking maken van deze bureaustoel een perfecte metgezel in het dagelijkse kantoorleven.
 • De flexibele geribbelde draden van de rugleuning doen denken aan de menselijke wervelkolom. Dankzij dit innovatieve design past de rugleuning zich actief aan elke beweging van het bovenlichaam aan en ondersteunt tegelijkertijd alle delen van de wervelkolom en bevordert zo actief en gezond zitten.
 • De lendensteun kan in hoogte worden versteld, versterkt het onderste wervelgebied en helpt u om te allen tijde een opgaande houding aan te houden. De hoofdsteun biedt ook voldoende steun bij het ontspannen achteroverleunen.
 • Donati mechanisme: Professioneel, Italiaans synchroonmechanisme, vergrendelbaar in verschillende posities
 • In hoogte verstelbare designarmleuningen met zachte armpads die het schoudergebied ontlasten.
 • De comfortabel gestoffeerde zitting is bekleed met hoogwaardige stof en harmonieert met een rugleuning van ademende meshstof, die zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.
 • De praktische zitdiepteverstelling maakt het mogelijk om het zitvlak te verplaatsen zodat het contactoppervlak van de dijen verlengd kan worden.
 • Het model staat op een stabiele voet van gepolijst aluminium, die is voorzien van niet-geremde tapijtwielen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 70
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 15 - 26
Hoogte in cm 128.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
In hoogte verstelbare hoofdsteun in cm 21
Hoogte rugleuning in cm 56
Zithoogte in cm 41 - 51
Diepte zitting in cm 42 - 50
Afmetingen (H x B x D) in cm 128.0 x 64.0 x 62.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 64.0
Gewicht artikel 15.7
Breedte zitting 48
Diepte 62.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm wielen voor tapijten (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.