PILOT - Thuiskantoor bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_PILOT
  • Elegante Directiestoel in PU leder met verstelbare armleuningen
  • Zeer robuuste en mooi afgewerkte bekleding
  • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
  • Opgevulde armleggers voor extra comfort

BUREAUSTOEL PILOT - PERFECT VOOR UW KANTOOR AAN HUIS!

Bent u op zoek naar een directiestoel voor dagelijks gebruik op kantoor? Dan is de PILOT van onderhoudsvriendelijk kunstleer de perfecte metgezel voor iedereen die van een eenvoudig, elegant ontwerp houdt. De comfortabele stoelbekleding en het verstelbare wipmechanisme zorgen ervoor dat u comfortabel en ontspannen aan uw bureau zit. Aarzel niet langer en verrijk uw nieuwe kantoor aan huis met de PILOT.

  • Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de weerstand tegen het achterover hellen van de rugleuning individueel worden ingesteld met een knop onder de zitting. Bovendien kan de gebruiker met een vergrendelbare rugleuning de meest comfortabele helling instellen.
  • De bekleding van onderhoudsvriendelijk kunstleder onderstreept het elegante design.
  • De gebogen armleuningen met comfortabele bekleding en de fraai gevormde voet zijn van robuust kunststof. Het materiaal is zeer robuust en gemakkelijk te reinigen.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 119 cm; Breedte (totaal): 59 cm; Diepte (totaal): 65 cm; Zithoogte: 45 - 54 cm; Zitbreedte (bruikbaar): 48 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 45 cm; Hoogte van de rugleuning: 65 cm; Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 22 cm; diameter van de voet: 70 cm; draagvermogen (maximum): 90 kg; diameter van de wielen: 50 mm; diameter van de pen: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 45
Hoogte armleuning in cm 22
Afmetingen (H x B x D) in cm 119.0 x 59.0 x 65.0
Hoogte in cm 119.0
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 65
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Diameter voetenkruis cm 70
Zithoogte in cm 45 - 54
Producent MyBuero
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 90
Breedte 59.0
Gewicht artikel 12.5
Breedte zitting 48
Diepte 65.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.