Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

OFFICE XT - Professionele bureaustoel

Vanaf € 277,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_OFFICE_XT
  • Ergonomisch getailleerde rugleuning voor nauwkeurige ondersteuning
  • Weelderige bekleding met zeer stevige stof
  • Open vormgevingselementen in de rugleuning voor een optimale luchtcirculatie
  • Synchroon mechanisme individueel en automatisch gecorrigeerd obv lichaamsgewicht

OFFICE XT - Slank ontwerp en perfecte ondersteuning!

De design bureaustoel OFFICE XT combineert op bijzondere wijze beproefde elementen uit het verleden met de ergonomische concepten van de toekomst. Het slanke ontwerp van de rugleuning is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een ideale ondersteuning voor de wervelkolom en biedt u ook nog comfortabele bewegingsvrijheid. Onder de slijtvaste stoffen bekleding zitten de aanwezige lendenwervels. De zitting is bijzonder dik bekleed, waardoor deze professionele bureaustoel nog comfortabeler wordt. Leun achterover en ontspan dankzij het geïntegreerde synchroonmechanisme en geniet van de voordelen van de OFFICE XT.

  • Het slanke ontwerp zorgt voor een ergonomisch geoptimaliseerde vorm van de rugleuning die veel bewegingsvrijheid biedt.
  • Aangenaam zachte en dikke stoffen bekleding - dankzij het open designelement in de rug met zicht op de anatomisch georiënteerde steun, ook bij een optimale luchtcirculatie.
  • Comfortabel synchroonmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij het achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
  • Traploze hoogteverstelling van de zitting voor individuele aanpassing aan de gebruiker
  • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 74
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte in cm 116.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Hoogte rugleuning in cm 66
Zithoogte in cm 48 - 55
Diepte zitting in cm 46
Afmetingen (H x B x D) in cm 116.0 x 54.0 x 65.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 54.0
Gewicht artikel 16.1
Breedte zitting 54
Diepte 65.0
Armleuningen Zonder armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.