MOVE-TEC 3D PRO I Zadel - Zadelkruk

MOVE-TEC 3D PRO I Zadel - Zadelkruk 1 5 5 1
Vanaf € 277,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_MOVE-TEC_3D_PRO_I
  • 3D MT-Systeem: Bevordert dynamisch zitten
  • Gezonder zitten met driedimensionale mobiliteit
  • Ergonomisch gevormde zadelzitting
  • Design gevormde voet van gepolijst aluminium
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht

MOVE-TEC 3D PRO I - Nieuwe dimensies in bewegende stoelen

De MOVE-TEC 3D PRO I combineert innovatieve technologie met het ontwerp van een klassieke kruk. Het slimme 3D Move-Tec-systeem opent met zijn driedimensionale mobiliteit volledig nieuwe dimensies in bewegende stoelen. De stijve verbinding tussen de zitting en de gasveer is gescheiden, waardoor een dynamische verbinding ontstaat. De resulterende 3D-beweging activeert het organisme, maakt veel verschillende houdingsveranderingen mogelijk en bevordert ontspannen werken. Laat de MOVE-TEC 3D PRO I u overtuigen van een geheel nieuwe vorm van dynamiek en comfort en ondersteun uw gezondheid in het dagelijkse werkleven.

  • 3D MT-Systeem: Innovatieve technologie waarbij de zitting en gasveer dynamisch met elkaar verbonden zijn. Actief zitten in drie dimensies houdt u te allen tijde in beweging en versterkt ook uw rugspieren.
  • De ergonomische zadelzitting zorgt voor een rechtopstaande zithouding die gemakkelijk op de rugleuning ligt.
  • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
  • Welgevormde gepolijst aluminium ontworpen voetenkruis
  • Uitgerust met multifunctionele wielen met parkeerremmen

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 70
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte in cm 83.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Zithoogte in cm 58 - 83
Diepte zitting in cm 35
Afmetingen (H x B x D) in cm 83.0 x 45.0 x 50.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 45.0
Gewicht artikel 8.2
Breedte zitting 42
Diepte 50.0
Informatie bureaustoelwielen inclusief 11 mm x 65 mm multifunctionele wieltjes met handrem voor elke vloer

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.