MATHES - Professionele bureaustoel

Vanaf € 226,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_MATHES_Stoff
 • Ergonomische rugleuning, in hoogte verstelbaar
 • Aangename stevige stoelbekleding
 • Extreem robuust, slijtvast materiaal
 • In hoogte verstelbare armleuningen met het softpads

MATHES - Ergonomie in de klassieke vorm gecombineerd met het beste comfort!

De moderne bureaustoel MATHES combineert maximaal zitcomfort met een hoogwaardige afwerking. Duurzame stoffen bekleding, luxueuze stoffering en flexibele verstelmogelijkheden zijn slechts enkele van de pluspunten van deze tijdloze klassieker. Het hoogwaardige synchroonmechanisme kan individueel worden ingesteld en is traploos vergrendelbaar. De hoogte van de armleuningen kan ook individueel worden ingesteld. Geschikt voor dagelijks intensief gebruik in de commerciële sector en ook voor particuliere gebruikers die iets goeds voor zichzelf en hun rug willen doen.

 • Ergonomisch gevormde, in hoogte verstelbare rugleuning
 • Bijzonder slijtvaste, hoogwaardige materialen
 • Comfortabele zitting met dikke bekleding
 • Armleuningen in 10 standen in hoogte verstelbaar met comfortabele zachte kussensteunen
 • In elke gewenste positie afsluitbaar - synchroon mechanisme met individuele gewicht aanpassing biedt optimale ondersteuning van de natuurlijke bewegingen
 • Aantrekkelijk en stabiel Polyamide voetkruid
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 48 - 59
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Afmetingen (H x B x D) in cm 113.0 x 65.0 x 60.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 195
Diepte zitting in cm 47
Diameter voetenkruis cm 72
Hoogte in cm 113.0
Hoogte armleuning in cm 18 - 28
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 58 - 64
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 65.0
Gewicht artikel 17.9
Breedte zitting 49
Diepte 60.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.