✮  Onze levertijden voor Kerstmis ✮ 

✮ Leuke cadeau-ideeën en kerstkortingen ✮

GAME SPORT B - Gamestoel

Vanaf € 134,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_GAME_SPORT_B
 • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
 • Praktische opklapbare armleuningen
 • Zithoogteverstelling met Toplift gasveer
 • Bekleding van PU Kunstleder

Blikvanger in futuristisch design

De GAME SPORT B is een bureaustoel met een sportief ontwerp en is een absolute hoogtepunt in een (privé)kantoor of thuis. Deze Power Office stoelen hebben een sportieve en futuristische look en zijn ook multi functioneel. GAME SPORT B heeft een byzonder ontwerp met weelderige bekleding in prachtige kleuren en een handig kantelbare mechanisme. Deze stoel zit fysiek heerlijk en staat visueel goed. Deze stoel heeft het uiterlijk van een sportieve autoracestoel en is zeer geschikt voor een werkduur van 4 uur per dag. Dit mede door zijn ergonomische eigenschappen. De extra stevige kunstlederen bekleding is makkelijk te onderhouden. De bureaustoel voelt door haar lederen bekleding erg comfortabel aan. De ook mede door het geintegreerde hoofdsteun en het kantelmechanisme in de zitting.

 • Een Eye - catcher in modern en sportief design
 • Dikke, speciaal gestikte bekleding van de zitting en rugleuning
 • Opklapbare armleuningen met imitatieleren bekleding. De armleuningen kunnen in hoogte worden versteld en opgeklapt voor meer bewegingsvrijheid
 • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Mooi gevormde en stabiele kunststof voet met slijtvaste randbescherming, zwart gelakt
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 74
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 24
Hoogte in cm 121.0 - 131.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Hoogte rugleuning in cm 75
Zithoogte in cm 46 - 56
Diepte zitting in cm 52
Afmetingen (H x B x D) in cm 121.0 - 131.0 x 65.0 x 66.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Breedte 65.0
Gewicht artikel 14.4
Breedte zitting 55
Diepte 66.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.