FLOW PRO - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 267,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_FLOW_PRO
  • Unieke designer bureaustoel
  • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
  • Geproduceerd van hoge kwaliteit stof in velourslook
  • Zachte bekleding
  • Voor het stijlvolle kantoor of woongedeelte

FLOW PRO - Zo werkt de moderne elegantie!

De FLOW PRO is zeker het hoogtepunt van elk kantoor! Met zijn elegante vorm en rechte lijnen in combinatie met zachte stof in een fluweelachtige look ziet hij er absoluut harmonieus uit en zorgt hij voor dat zekere iets aan het bureau. Natuurlijk past deze bureaustoel ook perfect in de woonkamer thuis of in de gezellige leeshoek.

  • De zachte, fluweelachtige bekleding en de rechte vorm van de arm- en rugleuning zorgen voor een harmonieuze zitbeleving.
  • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
  • Traploze zithoogteverstelling middels gasliftvering
  • Frame en onderstel in robuust staal met matte afwerking
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 51 - 60
Soort mechanisme kantelmechanisme
Afmetingen (H x B x D) in cm 96.0 - 105.0 x 58.0 x 64.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 140 - 185
Diepte zitting in cm 50
Diameter voetenkruis cm 74
Hoogte in cm 96.0 - 105.0
Hoogte armleuning in cm 17
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 45
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 100
Breedte 58.0
Gewicht artikel 14.6
Breedte zitting 43
Diepte 64.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.