ENZA - Professionele directiestoel

Vanaf € 420,90 € 471,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_ENZA
  • Sportief en elegant ontwerp
  • Knie-Matic wip- kantelmechanisme, individueel instelbaar op het individuele lichaamsgewicht, In vele standen te vergrendelen
  • Magnetisch nekkussen met een eenvoudige bevestiging
  • Comfortabele stoel bekleedt met onderhoudsvriendelijk kunstleder

ENZA - EEN VLEUGJE SPORTIVITEIT

Bent u op zoek naar een sportief alternatief voor de klassieke bureaustoel? Dan is ENZA precies wat u zoekt! Met zijn sportieve look zorgt de slanke directiefauteuil voor een echt raceautogevoel. De gevormde wangen op de rugleuning en zitting ronden de sportieve look af en zorgen voor een stevige houvast. Het magnetische nekkussen zorgt voor extra comfort en zorgt voor gezond en comfortabel zitten tijdens het kantoorwerk. Begin nu met ENZA en leg sportieve accenten in je studie en/of werk.

  • Knie- kantelmechanisme voor een ontspannen zit. Bevordert een optimale bloedcirculatie en verlichting van de dijen
  • Wie het wat comfortabeler vindt, kan zich wat uitgeruster voelen met het bijgeleverde nekkussen. De praktisch ingebouwde magneten zorgen voor een correcte en variabele bevestiging aan de stoel. Hierdoor blijft het kussen ook betrouwbaar op zijn plaats.
  • De armleuningen met zachte kussensteun passen uitstekend bij het sportieve uiterlijk en zorgen voor extra comfort.
  • De fraai gevormde, verchroomde voet van robuust aluminium biedt te allen tijde een veilige houvast.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 136 cm - Breedte (totaal): 67 cm - Diepte (totaal): 60 cm; Zithoogte: 45 - 53 cm - Zitbreedte (bruikbaar/volledig): 42 / 50 cm - Zitdiepte (bruikbaar): 48 cm - Hoogte rugleuning: 83 cm - Hoogte armleuning(gemeten vanaf zitvlak): 16 cm; Voet diameter: 66 cm; Draagvermogen (maximum): 120 kg; Diameter wiel: 50 mm; Pindiameter: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 66
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 16
Hoogte in cm 136.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Hoogte rugleuning in cm 83
Zithoogte in cm 45 - 53
Diepte zitting in cm 48
Afmetingen (H x B x D) in cm 136.0 x 67.0 x 60.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 67.0
Gewicht artikel 21.2
Breedte zitting 42
Diepte 60.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.