Vergaderstoelen

PRAKTISCH, ESTHETISCH EN VEELZIJDIG.

Ze zijn niet meer weg te denken uit vergaderruimten, wachtkamers en collegezalen: bezoekersstoelen voor de commerciële sector. We bieden een grote keuze voor de vertrouwde betaalbare prijzen.
Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod en aan het einde van deze pagina vindt u nuttige aanvullende informatie zodat u de juiste bezoekersstoel kunt kiezen.

Besucherstühle für den gewerblichen Bereich.Besucherstühle für den gewerblichen Bereich.
Filteren
prijs
prijs
Kleur
Kleur
Enkel beschikbare artikelen
Enkel beschikbare artikelen
Materiaal
Materiaal
Garantie
Garantie
Belastbaar tot
Belastbaar tot
Geschikt voor een zitduur van
Geschikt voor een zitduur van
Huidige filters
 1. Enkel beschikbare artikelen Ja Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-88 van 88

Van hoog naar laag sorteren
 1. XT 600 C H - Vierpotige stoel
  XT 600 C H - Vierpotige stoel
  € 78,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 2. XT 600 SW H - Vierpotige stoel
  XT 600 SW H - Vierpotige stoel
  € 59,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 3. TILA - Vergaderstoel
  TILA - Vergaderstoel
  € 120,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 4. FLEXO V - Vergaderstoel
  FLEXO V - Vergaderstoel
  € 135,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 5. BORNE - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  BORNE - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  € 122,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 6. BANDA V - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  BANDA V - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  € 127,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 7. STEEL V - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  STEEL V - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  € 145,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 8. Bestseller
  ESTO | Kunstleer - Klapstoel
  ESTO | Kunstleer - Klapstoel
  Vanaf € 74,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 9. ZANTA - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  ZANTA - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  € 104,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 10. KOLTA - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  KOLTA - Vergaderstoel / bezoekerstoel
  € 74,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 11. XT 600 S - Vierpotige stoel
  XT 600 S - Vierpotige stoel
  Vanaf € 48,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 12. Bestseller
  XT 600 SW - Vierpotige stoel
  XT 600 SW - Vierpotige stoel
  € 53,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 13. BAROLO V - Vergaderstoel
  BAROLO V - Vergaderstoel
  € 267,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 14. XT 600 C - Vierpotige stoel
  XT 600 C - Vierpotige stoel
  Vanaf € 53,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 15. PARMA V - Vergaderstoel
  PARMA V - Vergaderstoel
  € 308,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 16. VISTO NET V - Vergaderstoel
  VISTO NET V - Vergaderstoel
  Vanaf € 135,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
Pagina

Professioneel inplannen en inkopen van bezoekersstoelen en vergaderstoelen - Belangrijke vragen vóór de aankoop

Voordat we in detail ingaan op de functies van een bezoekersstoel of vergaderstoel, moeten er eerst een aantal basisvragen beantwoord worden.

 • Hoeveel mensen verwacht je dat er tegelijkertijd aanwezig zullen zijn??
  Als u bijvoorbeeld een wachtkamer hebt in uw praktijk of advocatenkantoor, kan die volledig gevuld zijn met stoelen. Dit is echter niet altijd nodig en de ruimte kan worden aangevuld met andere meubelstukken, of het nu gaat om rekken, beeldschermen, boekenplanken of andere verrijkingen om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken. Maak dus een schatting van het verwachte aantal bezoekers, zet er een paar extra stoelen bij en maak verstandig gebruik van uw ruimte.
 • Hoeveel ruimte elke bezoekersstoel nodig heeft, hangt af van de locatie en de ruimtebehoefte van uw bezoekers. Als de huidige hygiënische situatie het toelaat, kunnen ze direct naast elkaar worden geplaatst voor lezingen in een grote zaal. Voor wachtkamers in advocatenkantoren en vooral dokterspraktijken moet u er altijd voor zorgen dat er voldoende vrije ruimte is. Een afstand van anderhalve meter van zitplaats tot zitplaats wordt daar aanbevolen. Ongeacht de plaats, is de vereiste ruimte een diameter van 65 cm.

Voorbeelden van het aantal bezoekersstoelen voor verschillende kamergroottes

Ruimte beschikbaar Dicht Gemiddeld Royaal
15m² 14 stoelen 8 stoelen 4 stoelen
20m² 16 stoelen 10 stoelen 5 stoelen
30m² 18 stoelen 11 stoelen 7 stoelen

Deze getallen dienen u als een ruwe leidraad. Op plaatsen waar u een opening moet laten, zoals voor ramen, deuren, kleerkasten, vuilnisbakken en ander meubilair, vermindert u het maximumaantal dienovereenkomstig. Ook de indeling van de kamer kan een verschil maken, waarop we nu nader zullen ingaan.

Zitconcepten voor kleine en grote ruimtes

Wandopstelling

De klassieke manier om wachtkamerstoelen te verdelen is ze tegen de muur op te stellen. De ruimte in het midden kan dan worden gebruikt als bewegingsruimte of voor opslagruimten. Dit type opstelling is bijzonder geschikt voor kleinere kamers.


Zitgroepen

Als de ruimte groot is, kan ook met zitgroepen worden gewerkt. Op deze manier kunnen een paar extra stoelen worden geplaatst. Deze variant biedt nog meer mogelijkheden voor de visuele vormgeving van de kamer. Voor kleine kamers is deze variant echter geen optie, omdat de doorgangen anders niet voldoende bewegingsvrijheid bieden.

Akoestische scheidingswanden en schermen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de rugleuning binnen de zitgroepen visueel en ook ruimtelijk te scheiden.


Bezoekersstoelen of vergaderstoelen?

In wezen verwijzen deze termen naar hetzelfde type stoel. Het enige verschil is dat conferenties vaak gepaard gaan met langere zitperiodes en dat dergelijke bureaustoelen een nog grotere nadruk leggen op zitcomfort. Ons assortiment is visueel gericht op plaatsen zoals de wachtkamer. Het bestaat uitsluitend uit ergonomisch doordachte ontwerpen, zodat deze stoelen ook geschikt zijn voor conferenties en soortgelijke toepassingen.

 

Welk materiaal voor welke locatie

Afhankelijk van hoe u uw bezoekersstoel wilt gebruiken, moet het oppervlak aan verschillende kenmerken voldoen. Wij willen u hier de belangrijkste verschillen laten zien.

Materiaal Voordelen
Kunstleder Wasbaar
Antibacterieel
Slijtvast
Slipvrij
Integraalschuim Wasbaar
Brandvertragend
Uitzonderlijk robuust
Stof Ademend
Polyester Dimensioneel stabiel
Kleurvast
Goed bestand tegen slijtage

Bezoekersstoelen voor de wachtkamer

Als de stoelen worden geplaatst in een wachtkamer of een vergelijkbare drukbezochte omgeving waar hygiëne bijzonder belangrijk is, worden gemakkelijk te reinigen en bij voorkeur antibacteriële hoezen aanbevolen. Imitatieleer is bijzonder vermeldenswaard, omdat het moeiteloos met een vochtige doek kan worden gereinigd en bovendien een antibacteriële werking heeft. Ook synthetische bekledingen voldoen aan dit aspect, waarbij imitatieleer de overhand heeft op het gebied van zitcomfort.


Bezoekersstoelen en vergaderstoelen voor conferentiezalen en vergaderingen

Als de zittijd erg lang is, zoals het geval is bij conferenties en lezingen, moet u bijzondere aandacht besteden aan een goed zitcomfort. Ook hier staat imitatieleer weer op de voorgrond en zijn ademende stoffen hoezen ook zeer geschikt als goedkoper alternatief. Als te verwachten is dat de mechanische belasting hoog zal zijn omdat de stoelen vaak worden gestapeld en verplaatst, dan is polyester geschikt dankzij zijn goede schuurweerstand.

Vergaderstoelen voor conferentiezalen en vergaderingen

Als de zittijd erg lang is, zoals bij conferenties en lezingen, moet u bijzondere aandacht besteden aan een goed zitcomfort. Ook hier staat imitatieleer op de voorgrond en zijn ademende stoffen hoezen ook zeer geschikt als goedkoper alternatief. Als te verwachten is dat de mechanische belasting hoog zal zijn omdat de stoelen vaak worden gestapeld en verplaatst, dan is polyester geschikt dankzij zijn goede schuurweerstand.


Vergaderstoelen en conferentiestoelen voor conferentiezalen en vergaderingen

Veel bedrijven hebben een receptie en wachtzones. Uitnodigende, comfortabele en stijlvolle bezoekersstoelen zijn hier het allerbelangrijkste om een goede indruk te maken. Als uw bezoekers comfortabel zitten en zich op hun gemak voelen, zijn allerlei gesprekken aangenamer en uiteindelijk succesvoller. Investeer dienovereenkomstig in de tevredenheid van uw bezoekers.


Bezoekersstoelen voor feesten en tentoonstellingszalen

Afhankelijk van de gelegenheid worden de bezoekersstoelen anders opgesteld. Eén ding is zeker: ze worden daarna weer opgestapeld en opgeruimd. Stoelen met een frame van kunststof of polypropyleen zijn bijzonder gemakkelijk te hanteren. Het materiaal is flexibeler dan metaal en biedt een goede stabiliteit. Het zitcomfort kan verder worden verbeterd met behulp van kussens en hoofdkussens. Armsteunen spelen ook een rol in deze.


Bezoekersstoelen met armleuningen - of liever zonder?

Bezoekersstoelen met en zonder armleuningen bieden hun eigen voordelen. Armleuningen bieden een extra steunfunctie om gezond zitten te bevorderen en verdienen over het algemeen de voorkeur. Indien de zittijd echter kort is, de beschikbare ruimte beperkt is of de bureaustoelen stapelbaar moeten zijn om zoveel mogelijk ruimte te besparen, kunnen de armleuningen ook worden weggelaten. Als ruimte geen probleem is, zowel tijdens het gebruik als bij het opbergen, zijn bezoekersstoelen met armleuningen de comfortabelere keuze.

Kunnen wij u nog verder helpen?

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht of heeft u nog vragen? In onze gids vindt u nog meer interessante inhoud over het veelomvattende thema "ergonomisch zitten".
Natuurlijk geven wij u ook graag persoonlijk advies en ondersteuning per telefoon, e-mail of online chat. Wij helpen u graag verder!!

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.