Bespaar nu -15%* op onze Deal Days met de kortingscode HJHPRI-EU724!
*Minimum bestelwaarde 49 €. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Alleen op artikelen van het merk hjh OFFICE & hjh LIVING. Periode: 15.07. - 21.07.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

BARENO ECO - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 401,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_BARENO_ECO
 • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
 • Extra brede, comfortabele zitting
 • Bekleding van PU Kunstleder
 • Traploze zithoogteverstelling middels gasliftvering
 • Elegante lounge-uitstraling

BARENO ECO - Hoge kwaliteit lounge-look directiestoel

Elegantie en hoogwaardige materialen gecombineerd in een onmiskenbaar design! De BARENO ECO is een visuele blikvanger die niet te evenaren is. Hij combineert de gebogen lijnen van moderne fauteuils met het zitcomfort van een klassieke draaistoel. Door het extravagante design en de hoogwaardige imitatieleren bekleding past deze stoel perfect in een kantoorruimte. Maar ook in de huiskamer misstaat de BARENO ECO niet.

 • Exclusieve imitatieleren directiestoel
 • Elegant gebogen kuip met geïntegreerde armleuningen
 • Dikke stoelbekleding met een extra brede zitting
 • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Welgevormde gepolijst aluminium ontworpen voetenkruis
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 72
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 21
Hoogte in cm 104.0 - 112.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 195
Hoogte rugleuning in cm 62
Zithoogte in cm 42 - 50
Diepte zitting in cm 48
Afmetingen (H x B x D) in cm 104.0 - 112.0 x 73.0 x 70.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 73.0
Gewicht artikel 17.8
Breedte zitting 53
Diepte 70.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.