Dinsdag: 10.00 tot 17.00
Woensdag: 10.00 tot 17.00
Donderdag: 10.00 tot 17.00
Vrijdag: 10.00 tot 17.00
Zaterdag: 10.00 tot 17.00

Het maken van een afspraak is op donderdag , vrijdag en zaterdag momenteel niet mogelijk en je kunt hier binnen de openingstijden gewoon komen. Het kan wel zijn dat je even buiten moet wachten ivm de COVID maatregelen waarin het maximaal 2 stellen per keer in de showroom aanwezig mogen zijn.

 • Een beperkt aantal bezoekers wordt tegelijkertijd toegelaten in de winkel.
 • Winkelen is toegestaan met maximaal 2 personen.
 • Plexiglas schermen worden geplaatst bij de kassa’s en klantenservice.
 • 1-op-1 planningsafspraken in de winkel zijn nog niet mogelijk.
 • Extra schoonmaakmaatregelen en ontsmettingsmiddelen beschikbaar voor klanten en medewerkers.
 • Klanten en medewerkers worden herhaaldelijk en op diverse manieren geattendeerd op het houden van 1.5 meter afstand en de algemeen geldende hygiënemaatregelen.
 • Medewerkers zien erop toe dat alle maatregelen worden nageleefd.
 • Wanneer klanten, medewerkers en/of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben, vragen wij hen thuis te blijven.

Kom proefzitten en laat jouw bureaustoel instellen door een zitcoach

Onze Showroom in Utrecht

Op veler verzoek hebben wij een showroom in ons pand in Utrecht geopend. In onze showroom hebben wij ca. 110 verschillende modellen bureaustoelen staan die qua zithouding een goede weergave zijn van ons gehele assortiment van ruim 1.100 bureaustoelen. Zo kun je de meest geschikte pasvorm vinden en kunnen wij je dan van advies voorzien welke bureaustoel voor uw gewenste zithouding en werkomstandigheden het meest geschikt is. De meeste modellen hebben we in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Wij hebben in onze showroom geen bureaus en vergaderstoelen uitgestald staan.

showroom

 

showroom

 

showroom

 

Wij zijn op een aantal dagen in de week en ook op zaterdag geopend, waarbij één van onze gecertificeerde zitcoaches je kan helpen met de ideale zithouding en de optimale instelling van de bureaustoel naar keuze. Kijk svp naar onze actuele openingstijden.

Bureaustoel meenemen voor proefzitten

Mocht een bureaustoel bevallen, dan kun je deze bureaustoel meteen even een paar dagen lenen om deze op de werkplek (op kantoor of thuis) te proberen. Dit is gratis en vrijblijvend. Informeer even naar de mogelijkheden

showroom

 

showroom

 

Onze zitcoaches

Het team van Bureaustoel24.nl heeft onder andere uit 3 door EMTEK gecertificeerde zitcoaches. Onze zitcoaches kunnen zitproblemen te herkennen, voorkomen en verhelpen. Door EMTEK Ergonomics zijn zij opgeleid om de gezondheid van zittende werknemers zo mogelijk te verbeteren door elk onderdeel van de bureaustoel goed in te stellen. Ook kunnen zij je de tekortkomingen van bureaustoelen laten begrijpen als een lichaam enigszins niet aan de norm voldoet.

Onze zitcoaches helpen jou in onze showroom met de juiste zithouding en instelling van de bureaustoel. Bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak met één van onze zitcoaches in Utrecht.

Onze zitcoaches helpen je graag verder..... Ook met je huidige bureaustoel

Onze zitcoaches willen je ook graag gratis en vrijblijvend helpen om je huidige bureaustoel optimaal in te stellen. Deze mag je meenemen naar de showroom in Maarssen waar wij je dan verder helpen. Mocht je dit wensen, dan graag wel even een afspraak maken, zodat wij de tijd voor je kunnen nemen in het afstellen van de bureaustoel en advies voor wat betreft een goede zithouding.

 Belangrijke aandachtspunten die wij dan met je bespreken:

 • Belangrijke aankoopcriteria van bureaustoelen
 • Stel in 5 stappen de werkplek goed in (zithoogte, zitdiepte, rugleuning, armleuningen en bureauhoogte)
 • Compensatiehoudingen opmerken
 • Voor wie is een standaard ergonomische bureaustoel niet geschikt?
 • Specifieke wensen voor lange of zware mensen (lichaamsformaat, lichaamsverhouding en medische indicatie)

Kijk voor details ook op de Keuze advies voor bureaustoelen pagina.

Wij werken hierin samen met EMTEK Ergonomiscs als blijkt dat een standaard bureaustoel niet voldoet. Emtek maakt bureaustoelen voor mensen met zitproblemen. Voor kantoorpersoneel zonder zitproblemen maken we een standaard bureaustoel ​naar EMTEK maatstaven. Ook maakt EMTEK werkstoelen op specificatie.

 

Routebeschrijving

Adres en routebeschrijving

Het adres van onze showroom is:

Sterrebaan 17
3542 DJ Utrecht

Onze showroom ligt centraal in Nederland, op de grens van Utrecht en Maarssen. Door de nabij gelegen snelwegen A2, A12 en A27 is de locatie zeer goed bereikbaar. Voor de routebeschrijving klik op de Google Maps hier.

Wij beschikken over 10 parkeerplaatsen gelegen op onze locatie. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van diverse parkeerterreinen in de directe omgeving.

Afspraak maken of telefonisch advies

Voor het maken van een afspraak of vertel ons waar je behoefte aan hebt. Wij helpen je natuurlijk graag verder:
E-Mail: info@bureaustoel24.nl

 Nederland +31 (0) 26 353 0 253

België +31 (0) 26 353 0 253

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur.