Prijs in EUR
Filter
Kleur
Beoordelingen
Filter
Materiaal
Gewicht artikel
Kleur omhulsel
Koppelbaarheid
Omvang levering
even wachten svp
even wachten svp

Akoestische scheidingswanden - ideaal voor jouw kantoor

Als jij op kantoor werkt, dan ken je de standaard irritatie factoren wel. Je bent lekker aan het werk en plotseling begint iemand naast je druk te overleggen met een collega. Hierdoor word jij volledig uit je concentratie gehaald. Misschien ben jij wel aan het bellen en de collega naast jou ook. Dat maakt het nog lastiger om goed op je eigen gesprek te focussen. Soms is een privé omgeving niet alleen fijner, maar het maakt het werk vaak ook efficiënter. De oplossing hiervoor vind je op bureaustoel24. Wij hebben namelijk akoestische scheidingswanden.

Wat zijn akoestische scheidingswanden?

Akoestische scheidingswanden zijn speciaal ontwikkelde wanden die je eenvoudig tussen bureaus kunt plaatsen. Dit zorgt er namelijk voor dat iedereen zijn of haar eigen kleine kantoortje krijgt met genoeg privacy om optimaal te kunnen werken. Bovendien word je voortaan niet meer afgeleid door andere werknemers of factoren. Vaak worden scheidingswanden geassocieerd met bedrijven zoals callcenters. Dit is een branche waar de akoestische scheidingswanden razend populair zijn. De telefonische acquisitie is echter niet de enige reden waarom deze functionele akoestische scheidingswanden worden aangeschaft. Op elk ander kantoor is de vraag naar een stukje privé erg groot. Een beetje privacy bevordert niet alleen de productiviteit, maar het voorkomt tevens ergernissen. Collega’s werken elkaar bijvoorbeeld minder snel op de zenuwen en andersom ook niet. Het zorgt ervoor dat je bureau jouw eigen kantoortje wordt. Dat kan soms erg fijn wanneer je het bijvoorbeeld druk hebt.

De term “akoestische scheidingswanden” is afgeleid van het woord akoestiek. Akoestiek is namelijk de wetenschap die zich bezighoudt met geluid. Geluid bestaat uit verschillende soorten trillingen die zich via een medium verspreiden. Normaliter gaat dit via de lucht. Een akoestische scheidingswand houdt deze geluidstrillingen tegen zodat enkele (potentiële) afleidende factoren weggenomen worden op de werkvloer. Wanneer jij een werkgever bent binnen een bedrijf en het optimale uit je werknemers wilt halen, dan zijn akoestische scheidingswanden dé oplossing. Iedereen houdt zich bezig met zijn of haar eigen zaken en de afleiding is minimaal dankzij akoestische scheidingswanden. Zorg ook voor het optimale resultaat van je werknemers en installeer direct dit soort praktische wanden.

Akoestische scheidingswanden van Bureaustoel24

Op bureaustoel24 vind je alleen de beste akoestische scheidingswanden. Onze wanden zijn van een stevig materiaal gemaakt. Vervolgens zijn de wanden omhuld met een geluidsisolerend vlies en omringd door een strakke aluminium rand. De dikte van een respectabele 30 millimeter zorgt ervoor dat de wand geen enkele geluidsgolf laat passeren. Verder zijn deze wanden ook nog eens gemaakt van brandvertragend materiaal. Uiteraard zijn de scheidingswanden van bureaustoel24 verkrijgbaar in 120, 160 en 180 centimeter. Daarnaast verkopen wij ook scheidingswanden die variëren wat betreft de hoogte.

Mocht jij op zoek zijn naar een aantal goede akoestische scheidingswanden, dan zit je bij bureaustoel24 zeker goed. Wij hebben de beste scheidingswanden zodat jij en je collega’s of werknemers het optimale kunnen bereiken. Elkaar afleiden in momenten waarin je dat er niet bij kan hebben wordt verleden tijd. Koop daarom vandaag nog wat handige akoestische scheidingswanden. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen of onze showroom in Maarssen bezoeken om onze scheidingswanden uit te testen.