XXL EXTENDER - XXL bureaustoel

XXL EXTENDER - XXL bureaustoel 2 4.7 5 1
Vanaf € 409,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_EXTENDER
 • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
 • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 150 kg
 • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
 • Versterkte basis
 • In hoogte verstelbare armleuningen
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht
Bestseller

XXL EXTENDER - SUPER COMFORT IN XXL FORMAAT

Bent u op zoek naar een directiefauteuil die bestand is tegen hoge belastingen? Dan is de XXL EXTENDER precies wat u zoekt. De hoogwaardige profi XXL stoel is robuust gefabriceerd en kan een lichaamsgewicht tot 150 kg dragen. Van de stabiele basis, de zacht gestoffeerde zitting, de in hoogte verstelbare armleuningen tot de ademende rugleuning; alles is bij dit model harmonisch op elkaar afgestemd. Kies voor de XXL EXTENDER en ervaar comfortabel zitten in een klasse op zich.

 • Voor dit model werden bijzonder hoogwaardige componenten gebruikt om ook bij hogere belasting een maximaal comfort te garanderen. De afmetingen van de stoel zijn royaal te noemen en zorgen zo voor een uiterst comfortabele zitbeleving.
 • Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de weerstand tegen het achterover hellen van de rugleuning individueel worden ingesteld met een knop onder de zitting. Bovendien kan de gebruiker met een vergrendelbare rugleuning de meest comfortabele helling instellen.
 • De ergonomische zitting heeft een comfortabele bekleding. De rugleuning is gemaakt van ademend netweefsel dat altijd voor een aangename luchtcirculatie zorgt.
 • De armleuningen met zachte padsteun zijn in meerdere stappen in hoogte verstelbaar.
 • De robuuste stalen voet biedt voldoende steun en zorgt voor een veilige houvast.
 • Ongeremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 72
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 18 - 25
Hoogte in cm 120.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 200
Hoogte rugleuning in cm 66
Zithoogte in cm 46 - 54
Diepte zitting in cm 49
Afmetingen (H x B x D) in cm 120.0 x 72.0 x 65.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 150
Breedte 72.0
Gewicht artikel 20.0
Breedte zitting 56
Diepte 65.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.