XXL EXTENDER - XXL bureaustoel

Vanaf € 331,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_EXTENDER
 • Hoge kwaliteit XXL stoel
 • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 180 kg
 • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
 • Absoluut robuuste onderdelen en afwerking

XXL EXTENDER - SUPER COMFORT IN XXL FORMAAT

Bent u op zoek naar een directiefauteuil die bestand is tegen hoge belastingen? Dan is de XXL EXTENDER precies wat u zoekt. De hoogwaardige profi XXL stoel is robuust gefabriceerd en kan een lichaamsgewicht tot 180 kg dragen. Van de stabiele basis, de zacht gestoffeerde zitting, de in hoogte verstelbare armleuningen tot de ademende rugleuning; alles is bij dit model harmonisch op elkaar afgestemd. Kies voor de XXL EXTENDER en ervaar comfortabel zitten in een klasse op zich.

 • Voor dit model werden bijzonder hoogwaardige componenten gebruikt om ook bij hogere belasting een maximaal comfort te garanderen. De afmetingen van de stoel zijn royaal te noemen en zorgen zo voor een uiterst comfortabele zitbeleving.
 • Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de weerstand tegen het achterover hellen van de rugleuning individueel worden ingesteld met een knop onder de zitting. Bovendien kan de gebruiker met een vergrendelbare rugleuning de meest comfortabele helling instellen.
 • De ergonomische zitting heeft een comfortabele bekleding. De rugleuning is gemaakt van ademend netweefsel dat altijd voor een aangename luchtcirculatie zorgt.
 • De armleuningen met zachte padsteun zijn in meerdere stappen in hoogte verstelbaar.
 • De robuuste stalen voet biedt voldoende steun en zorgt voor een veilige houvast.
 • Afmetingen: Hoogte (totaal): 120 cm; Breedte (totaal): 72 cm; Diepte (totaal): 65 cm; Zithoogte: 46 - 54 cm; Zitbreedte (bruikbaar/volledig): 56 / 57 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 49 cm; Hoogte van de rugleuning: 66 cm; Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 18 - 25 cm; Diameter van de voet: 72 cm; Draagvermogen (maximum): 180 kg; Diameter van het wiel: 50 mm; Pindiameter: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
 • Ongeremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 49
Hoogte armleuning in cm 18 - 25
Afmetingen (H x B x D) in cm 120.0 x 72.0 x 65.0
Hoogte in cm 120.0
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 66
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 200
Diameter voetenkruis cm 72
Zithoogte in cm 46 - 54
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 180
Breedte 72.0
Gewicht artikel 20.0
Breedte zitting 56
Diepte 65.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.