VELVET - Directiestoel

Vanaf € 379,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_VELVET
  • Unieke designer bureaustoel
  • Kniewippmechaniek
  • Hoge ergonomische rugleuning
  • PU kunstlederen bekleding

VELVET – In stijl zitten

De VELVET wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge mate van elegantie en esthetiek en overtuigt door zijn ergonomisch gevormde rugleuning en maximaal zitcomfort, ook bij langdurig zitten. Naast een uitstekende afwerking en hoogwaardige materialen speelt het uiterlijk een bijzonder belangrijke rol in dit model. De licht gebogen armleuningen van gepolijst aluminium met bijpassende imitatieleerkussens onderstrepen de elegante uitstraling van deze bureaustoel. Om de totaalindruk van waarde te completeren, werden zowel de zitting als de rugleuning met hoogwaardig kunstleer bekleed. Met zijn tijdloos elegante design is de VELVET een veelzijdige directiestoel die in elk kantoor of thuiskantoor kan worden gebruikt.

  • Knie-kantel mechanisme voor een ontspannen zit , individueel op lichaamsgewicht regelbare en verstelbaar
  • Comfortabele stoffering met kunstlederen bekleding
  • De ergonomische rugleuning heeft een voorgevormde kromming in het gebied van de lendenwervel die de rug bij rechtop zitten optimaal ondersteunt.
  • Gebogen armleuningen met bijpassende kleur armleuningen van imitatieleer
  • goed gevormde voetenkruis - aluminium gepolijst
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 50 - 58
Soort mechanisme kantelmechanisme
Afmetingen (H x B x D) in cm 133.0 x 63.0 x 65.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Diepte zitting in cm 50
Diameter voetenkruis cm 74
Hoogte in cm 133.0
Hoogte armleuning in cm 20
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 75
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 63.0
Gewicht artikel 20.2
Breedte zitting 49
Diepte 65.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.