Bespaar nu -15%* op onze Deal Days met de kortingscode HJHPRI-EU724!
*Minimum bestelwaarde 49 €. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Alleen op artikelen van het merk hjh OFFICE & hjh LIVING. Periode: 15.07. - 21.07.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

TOP WORK 03 - Draaikruk

Vanaf € 186,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_TOP_WORK_03
  • Praktische werk- en barstoel
  • Zitting van hardschuim
  • Chromen voet
  • Extra hoge hoogteverstelling

TOP WORK 03: Gezond en gemotiveerd werken

De werkstoel TOP WORK 03 ondersteunt u bij uw dagelijkse werkzaamheden. Hij combineert hoge kwaliteit, verstandige functionaliteit en het beste zitcomfort. De zitting van hardschuim biedt een hoge veiligheid met antislip groeven in de dwarsrichting. Dit wordt ondersteund door de brede basis voor een veilige standaard. De voetsteun, die net als de voet rondom verchroomd is, zorgt voor moeiteloos zitten op de werkplek. De werkstoel is ook geschikt voor lange personen of hoge werkbladen en kan worden verlengd tot een zithoogte van 87 cm. De stoel kan zowel met wielen als met voeten worden gebruikt. Gebruik deze werkbank bijvoorbeeld in de kapper, aan de werkbank of achter de informatiebalie.

  • Ergonomisch gevormde speciale polyurethaan vulling in de zitting stoel
  • Slipvaste dwarsgroeven in de zitting
  • Comfortabele verstelbare voetenring
  • Kwalitatief hoog verchroomd stalen onderstel
  • Gewicht afhankelijke geremde wielen, maat 11 mm bij 50 mm en vloerdoppen. (Voor de proffesioneel gebruik raden wij vloerdoppen aan)

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 64
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte in cm 74.0 - 99.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Hoogte rugleuning in cm 12
Zithoogte in cm 62 - 87
Diepte zitting in cm 25
Afmetingen (H x B x D) in cm 74.0 - 99.0 x 32.0 x 35.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 100
Breedte 32.0
Gewicht artikel 8.4
Breedte zitting 32
Diepte 35.0
Armleuningen Zonder armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.