SPEKTRE Volledig gestoffeerd! - Professionele bureaustoel

Vanaf € 559,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SPEKTRE_Stoff
  • Professionele managers stoel van topkwaliteit!
  • in hoogte verstelbare hoofdsteun
  • In hoogte verstelbare rugleuning
  • Inclusief in hoogte verstelbare lendensteun
  • 2D-armleuningen: volledig verstelbaar

SPEKTRE – Futuristische bureaustoel met innovatieve mechanica

Ervaar het nieuwe zitten. De SPEKTRE combineert vakmanschap van hoge kwaliteit met nieuwe technologie. Het dia-gesynchroniseerde mechanisme zorgt voor een vloeiende beweging bij het naar achteren leunen en zorgt hierin voor een geheel nieuwe zitervaring.

De lendesteun kan individueel worden aangepast in de tegendruk en zo worden aangepast aan uw eigen ideale zithouding. De dikke voering zorgt voor een aangenaam zitcomfort. De bekleding is dubbellaags en daardoor zeer comfortabel en ziet er zeer stijlvol uit met het vaste patroon. De hoogwaardige afwerking laat hier niets te wensen over. De zitting is bekleedt met een schuurvrije stof.

Kortom; een scherp geprijsde, visueel aantrekkelijke en technisch indrukwekkende bureaustoel die je een langdurige en actief ergonomische zithouding geeft.

  • Luxe en elegante netstof bekleding in de rugleuning (ademende, slijtvaste stof ). De zitting is bekleedt met een dikke schuurvrije stof.
  • In hoogte verstelbare hoofdsteun
  • Verticaal verstelbare armleuningen met middelharde armleggers
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
In hoogte verstelbare hoofdsteun in cm 17 - 27
Zithoogte in cm 45 - 55
Afmetingen (H x B x D) in cm 116.0 - 136.0 x 67.0 x 54.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 195
Diepte zitting in cm 44
Hoogte in cm 116.0 - 136.0
Hoogte armleuning in cm 17 - 25
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 54 - 63
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 67.0
Gewicht artikel 16.8
Breedte zitting 46
Diepte 54.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.