SPACE IV - Kapstok

Vanaf € 43,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SPACE_IV
  • Staande kapstok voor jassen & co.
  • Stabiele constructie, zonder gevaar voor kantelen
  • Met 11 kapstokhaken
  • Diversiteit in de ruimte
  • Antislipbeschermkappen van hard rubber

SPACE IV – Orde en overzicht over uw garderobe

De SPACE IV is een stijlvolle maar eenvoudige kapstok die overal en altijd een mooi figuur creëert. Of het nu op kantoor is, in ontvangstruimtes, dokterspraktijken, thuis, of waar tijdelijk kleren moeten worden opgehangen, het dient als praktische dagelijkse hulp en houdt uw ruimtes opgeruimd. De kapstok is gemaakt van stevig metaal en kan lasten tot 55 kg aan en is daarom ook geschikt voor zwaardere kledingstukken. De elf gebogen haken zorgen ervoor dat jassen, jassen of andere kledingstukken altijd netjes en op de juiste afstand van elkaar hangen. Breng orde in uw kamers en gebruik de SPACE IV om uw kleding vakkundig op te ruimen.

  • De kapstok van gepoedercoat metaal overtuigt door een helder design en past in elke ruimte.
  • Dankzij het robuuste metalen frame zit de kapstok altijd stevig op zijn plaats en is hij bestand tegen een maximale belasting tot 55 kg.
  • Dankzij het robuuste metalen frame zit de kapstok altijd stevig op zijn plaats en is deze bestand tegen een belasting tot 55 kg.
  • De harde rubberen beschermkappen die op elke haak worden geplaatst, voorkomen dat uw kleding uitglijdt of scheurt bij het ophangen.
  • Kunststof glijders: behoud van de bodem en antislip

Informatie montage

Dit artikel wordt gedemonteerd geleverd. De montage kan in een paar eenvoudige stappen worden uitgevoerd.

Meer informatie
Hoogte in cm 180.0
Afmetingen (H x B x D) in cm 180.0 x 44.0 x 44.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Staal
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 55
Breedte 44.0
Gewicht artikel 1.8
Diepte 44.0
Informatie bureaustoelwielen inclusief glijders voor harde en zachte vloeren

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.