SPACE I - Kapstok

Vanaf € 79,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SPACE_I
 • Organizer voor jassen & co.
 • Inclusief gratis hangers
 • Stabiele constructie, zonder gevaar voor kantelen
 • Geïntegreerde parapluhouder
 • Flexibel inzetbaar

SPACE I – Orde en overzicht over uw garderobe

Of het nu op kantoor is, in ontvangstruimtes, dokterspraktijken, thuis, of waar tijdelijk kleren moeten worden opgehangen, de SPACE I dient als praktische dagelijkse helper en zorgt voor meer orde in uw kamers. Dankzij het robuuste materiaal is de kapstok bijzonder duurzaam en biedt deze zelfs bij volledige belading een veilige standaard. Optimale stabiliteit en stevigheid wordt ook gegarandeerd door de solide stenen basis. De royale kledingstang is voorzien van groeven die ervoor zorgen dat jassen, jassen of andere kledingstukken altijd netjes en op de juiste afstand van elkaar hangen. Zelfs paraplu's vinden zonder problemen hun plaats dankzij de geïntegreerde houder. Maar het kledingrek ziet er niet alleen goed uit, het snijdt ook altijd een mooi figuur. De kleuraccenten in metaalgrijs geven de kapstok een formele en tegelijkertijd aangename uitstraling. Breng orde in uw ruimtes en gebruik de SPACE I om uw kleedruimte vakkundig in te richten.

 • De kapstok van gepoedercoat metaal overtuigt door een helder design en past in elke ruimte.
 • Dankzij het robuuste metalen frame zit de kapstok altijd stevig op zijn plaats en is hij bestand tegen een belasting tot 30 kg.
 • De kledingstang overtuigt met een grote verscheidenheid aan ruimte en biedt naast zes kunststof kleerhangers veel ruimte voor jassen, jassen, hoeden, handtassen en nog veel meer.
 • De geïntegreerde parapluhouder van robuust kunststof biedt een praktische opbergmogelijkheid voor paraplu's. De haken die aan de standaard zijn bevestigd, zorgen ervoor dat ook kleinere paraplu's met hangende banden kunnen worden opgeborgen.
 • De plaatbodem van massief steen zorgt voor de beste stabiliteit en duurzaamheid. De voet is bedekt met een decoratieve plastic hoes met geïntegreerde lekbak voor paraplu's
 • Kunststof glijders: behoud van de bodem en antislip
 • Staande zuil Ø 3,8 cm, plaatvoet Ø 35 cm, parapluhouder Ø 25 cm

Informatie montage

Dit artikel wordt gedemonteerd geleverd. De montage kan in een paar eenvoudige stappen worden uitgevoerd.

Meer informatie
Hoogte in cm 172.5
Afmetingen (H x B x D) in cm 172.5 x 49.5 x 35.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Staal
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 30
Breedte 49.5
Gewicht artikel 7.1
Diepte 35.0

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.