SHAKE 350 - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 277,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SHAKE_350
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Trendy retro look
  • Weelderige bekleding met zeer stevige stof
  • Middelhoge rugleuning

SHAKE 350 - De elegante fauteuil voor een ontspannen zit in uw thuiskantoor!

De SHAKE 350 in retro-look brengt met zijn opvallende en uitnodigende design variatie in uw kantoorruimte. De perfecte combinatie van een moderne lounge stoel en het zitcomfort van een klassieke draaistoel. De zitting en rugleuning bieden maximaal comfort dankzij de meerlaagse bekleding en een robuuste stoffen bekleding met elegante siernaden. De stabiele voet van gepolijst aluminium draagt bij aan de algemene solide en stijlvolle indruk. Ideaal voor het moderne kantoor aan huis.

  • Zitting en rugleuning zijn gemaakt van comfortabele, meerlaagse stofferingslagen die zich optimaal aan het lichaam aanpassen en voor een bijzonder zacht en luchtig zitgevoel zorgen.
  • Afsluitbaar wipmechanisme voor ontspannen naar achteren leunen
  • Stijlvol design met gestikte naden
  • Ergonomisch gevormde zitschaal met geïntegreerde armleuningen
  • goed gevormde voetenkruis - aluminium gepolijst
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 42 - 52
Soort mechanisme kantelmechanisme
Afmetingen (H x B x D) in cm 89.0 - 99.0 x 58.0 x 70.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 140 - 190
Diepte zitting in cm 46
Diameter voetenkruis cm 68
Hoogte in cm 89.0 - 99.0
Hoogte armleuning in cm 19
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 47
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 58.0
Gewicht artikel 11.6
Breedte zitting 45
Diepte 70.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.