SHAKE 100 - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 308,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SHAKE_100
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Trendy retro look
  • Bekleding van slijtvaste stof
  • Decoratiekussen inbegrepen
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht

SHAKE 100 - De lounge stoel voor het kantoor!

Bureaustoelen zien er niet altijd hetzelfde uit! Onze SHAKE 100 is een absolute trendsetter die ook van uw kantoor een plaats van ontspanning maakt. Het combineert de gebogen lijnen van de moderne lounge stoelen met het comfort van een klassieke draaistoel. Het frisse design past perfect in de kantoorruimte. Maar zelfs in de woonkamer maakt de SHAKE 100 een goede indruk. De hoge rugleuning en comfortabele bekleding maakt het zitten voor een langere periode zeer comfortabel.

  • Kantelmechanisme - het mechanisme of de weerstand kan bij het leunen individueel worden aangepast op het gewicht van de gebruiker via een knoop onder de zitting.
  • Het dikke zitkussen is zacht en zorgt voor extra comfort. De bekleding is handig, robusst en duurzaam.
  • Het bij de levering inbegrepen sierkussen zorgt ervoor dat de fauteuil er bijzonder uitnodigend en gezellig uitziet en zorgt voor extra zitcomfort.
  • De zithoogte kan continu door de gasveer verstelt worden. Het voetkruis is een goede grootte en zorgt dus altijd voor een veilige staande positie.
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 13
Hoogte in cm 97.0 - 107.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 140 - 190
Hoogte rugleuning in cm 52
Zithoogte in cm 45 - 55
Diepte zitting in cm 48
Afmetingen (H x B x D) in cm 97.0 - 107.0 x 65.0 x 60.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 65.0
Gewicht artikel 13
Breedte zitting 49
Diepte 60.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.