SARANTO PLUS I Volledig gestoffeerd! - Thuisgebruik bureaustoel

Incl. Btw - Gratis verzending
Niet op voorraad
SKU
stamm_SARANTO_PLUS_I_Stoff
  • Trendy retro look
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Bekleding van slijtvaste stof
  • Hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun

SARANTO PLUS I – De bureaustoel met dat extra beetje extra

Opvallend en uitnodigend is het trendy design van de bureaustoel SARANTO PLUS I. Heldere lijnen, de hoge rugleuning en de stevige armleuningen maken de klassieke look compleet. Een bijzondere blikvanger zijn de elegante siernaden in de zitting en rugleuning. De slijtvaste stoffen bekleding in combinatie met de aangenaam dikke bekleding zorgt voor het beste comfort. Dit wordt nog versterkt door het schommelmechanisme, waardoor de gebruiker achterover kan leunen en ontspannen. De elegante, gepolijste aluminium voet zorgt voor voldoende stabiliteit.

  • Kantelmechanisme - het mechanisme of de weerstand kan bij het leunen individueel worden aangepast op het gewicht van de gebruiker via een knoop onder de zitting.
  • De stoel is bekleed met een robuuste stof, die aangenaam strak is. Het gebruikte materiaal is slijtvast en zeer gemakkelijk te reinigen.
  • De welgevormde armleuningen zijn vormgegeven in de retro-look en zorgen voor extra comfort. Dit maakt het gemakkelijk, ze zijn voorzien van een verwijderbare stoffen bekleding.
  • Robuuste basis van gepolijst aluminium
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Zithoogte in cm 47 - 57
Hoogte rugleuning in cm 74
Hoogte in cm 121.0 - 131.0
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diameter voetenkruis cm 74
Diepte zitting in cm 51
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Afmetingen (H x B x D) in cm 121.0 - 131.0 x 56.0 x 67.0
Hoogte armleuning in cm 17
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Belastbaar tot 110
Breedte 56.0
Gewicht artikel 15.0
Breedte zitting 48
Diepte 67.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)
Copyright © 2020 HJH, Inc. All rights reserved.