Voor de start van school - Nu 15%* korting op ALLE hjh OFFICE kinderstoelen en -tafels met de kortingscode HJH15KIDS !
*Geldt alleen op hjh OFFICE producten. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 08.04. - 21.04.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

RELAX XXL B | Kunstleer - XXL bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_RELAX_XXL_B
 • Extra stabiele XXL stoel voor maximaal comfort
 • Afsluitbaar wipmechanisme voor ontspannen naar achteren leunen
 • Weelderige gestoffeerd met duurzame bekleding van kunstleer
 • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 180 kg
 • Stalen voetkruis zwart gecoat
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht

RELAX XXL B - Beste zitcomfort voor sterke persoonlijkheden!

De [NAAM] is een hoogwaardige directiestoel in XXL-formaat, die door zijn aantrekkelijke design, maximale belastbaarheid en uitzonderlijke comfort het zitten tot een waar genoegen maakt. De hoogwaardige stoffering is niet alleen visueel aantrekkelijk door de meerlaagse constructie, maar ondersteunt ook de rug op de juiste plaatsen en zorgt ervoor dat u altijd ontspannen en geconcentreerd kunt werken. Of het nu in uw home office of op kantoor is - met de [NAAM] zet u de toon!

 • Voor dit model werden bijzonder hoogwaardige componenten gebruikt om ook bij hogere belasting een maximaal comfort te garanderen. De afmetingen van de stoel zijn royaal te noemen en zorgen zo voor een uiterst comfortabele zitbeleving.
 • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
 • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 180 kg
 • Hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun
 • Dubbel gestoffeerde zitting en rugleuning die zich optimaal aan het lichaam aanpast, voor een bijzonder comfortabel zitgevoel
 • De kunstlederen versie van de directiestoel PRADO
 • Traploze zithoogteverstelling middels gasliftvering
 • Vormvast en stabiel stalen voetkruis, zwart gecoat
 • Flexibiliteit door onberemde multifunctionele wielen, waardoor de stoel snel en eenvoudig in elke stand kan worden gezet.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 70
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 24
Hoogte in cm 118.0 - 124.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 165 - 185
Hoogte rugleuning in cm 71
Zithoogte in cm 47 - 53
Diepte zitting in cm 52
Afmetingen (H x B x D) in cm 118.0 - 124.0 x 78.0 x 70.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 180
Breedte 78.0
Gewicht artikel 19.6
Breedte zitting 58
Diepte 70.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.