PRO-TEC 500 - Professionele bureaustoel

PRO-TEC 500 - Professionele bureaustoel 2 4.7 5 1
Vanaf € 328,90 € 399,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_PRO_TEC_500
 • Senior bureaustoel met ergonomische rugleuning
 • Hoogwaardig structureel materiaal in moderne kleuren
 • Zitting in diepte verstelbaar
 • Comfortabel synchroonmechanisme
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht

PRO-TEC 500: Robuuste professionele bureaustoel voor continu gebruik

PRO-TEC 500: Robuuste professionele bureaustoel voor continu gebruik De bureaustoel PRO-TEC 500 is een echt werkpaard: volledig uitgerust, hoogwaardige afwerking en ontworpen voor een intensief en continu gebruik. Het Synchro-relax-mechanisme zorgt voor een hoge mate van comfort en kan in drie standen vergrendeld worden. Naast de zithoogte, kunt u ook de zitdiepte individueel instellen. De zitting en de rugleuning zijn comfortabel en stevig opgevuld. Dankzij de ergonomische vorm van de rugleuning worden de onderste lumbale delen (onderrug + lende) goed ondersteund. De rugleuning en de zitting zijn in meedere standen verstelbaar Uiteraard zijn de armleuningen ook in hoogte verstelbaar. Dankzij de solide afwerking en een speciale bekleding kan deze bureaustoel de zwaarte lasten en zeer intensief gebruik weerstaan. De PRO-TEC 500 zal u een lange tijd zit plezier geven en is een goede investering voor een sterke en gezonde rug. De hoogwaardige en slijtvaste bekleding en de vele individuele instelbare opties zorgen voor een gezonde en actieve zithouding die u veel plezier zal beleven. past zich dan ook volledig aan aan het lichaam van de gebruiker. De zeer dikke vulling en bekleding van de zitplaats en rugleuning garandeert een gedegen hardheid en daarin ook het aangename zitcomfort. De duurzame Polyester veloursstof staat, met meer dan 110.000 schuur testen voor slijtage, te boek als een kwalitatief hoogwaardige en uiterst duurzaam. Zijn duidelijke eenvoud gecombineerd met klassieke elegantie en een keuze van 7 harmonieuze kleuren maakt de Pro Tec 500 een bureaustoel wat in bijna elk kantoor kan worden gebruikt.

 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • comfortabele stoffering voor veel comfort
 • Bijzonder slijtvaste, hoogwaardige materialen
 • Ergonomisch gevormde, in hoogte verstelbare rugleuning
 • Synchroon mechanisme individueel en automatisch gecorrigeerd obv lichaamsgewicht
 • In hoogte verstelbare armsteunen met zachte kussentjes
 • zitdiepte in 4 stappen instelbaar
 • Kunststof voetkruis in zwart
 • Met geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 20 - 27
Hoogte in cm 123
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Hoogte rugleuning in cm 60 - 65
Zithoogte in cm 45 - 58
Diepte zitting in cm 43 - 47
Afmetingen (H x B x D) in cm 123 x 56 x 47
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 56
Gewicht artikel 19.8
Breedte zitting 46
Diepte 47
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm wielen voor tapijten (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.