PRIORITY II - Vergaderstoel / bezoekerstoel

Vanaf € 91,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_PRIORITY_II
 • Flexibele conferentiestoel van hoge kwaliteit
 • Ruimtebesparend door opklapbare zitting
 • Materiaalmix van stof en gaas
 • Zeer makkelijk te verplaatsen door de multifunctionele wielen

PRIORITY II – Zo zit je gezond!

Een vergaderstoel moet vooral één ding bieden: Optimaal zitcomfort! Want lange vergaderingen zijn duidelijk aangenamer als uw gasten en discussiedeelnemers een comfortabele zithouding kunnen aannemen. Met zijn overtuigende ziteigenschappen biedt de PRIORITY II de beste flexibiliteit en comfort bij een hoogwaardige kwaliteit van de afwerking. De noodzakelijke flexibiliteit wordt bereikt door de vier multifunctionele wielen, die het mogelijk maken de stoel snel en eenvoudig naar elke willekeurige plaats te verplaatsen wanneer deze niet wordt gebruikt. Dankzij de praktische klapzitting kan de bezoekersstoel na gebruik snel en plaatsbesparend worden opgeborgen en vindt hij zelfs in de kleinste ruimtes zijn plaats. Met de PRIORITY II zijn de dagen dat de vermoeidheid in de vergaderzaal gemeengoed was, eindelijk voorbij.

 • Veelzijdig in gebruik: Ideaal voor conferentieruimten, wachtkamers, evenementen van welke aard dan ook, scholen of gewoon als flexibele zitplaats voor uw bezoekers op kantoor of thuis.
 • De meeste onderdelen van de bezoekersstoel zijn al voorgemonteerd, waardoor de stoel in een paar eenvoudige stappen snel en gebruiksklaar is.
 • Robuuste frameconstructie van gepoedercoat staal. Framedikte: 1,2 mm
 • De comfortabel gestoffeerde zitting is bekleed met hoogwaardige stof en harmonieert met een rugleuning van ademende meshstof, die zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.
 • Vouwmechanisme: stoel vouwt vlak voor gemakkelijk opbergen
 • Compact opgevouwen (H x B x D): 108 x 61 x 18 cm
 • Na gebruik kan de stoel worden gestapeld en opgeborgen met andere stoelen uit dezelfde serie.
 • Uitgerust met stoelgeremde multifunctionele wielen, geschikt voor alle vloeren. Hierdoor kan de stoel worden verplaatst zolang er niemand op zit. Als je op de stoel gaat zitten, vergrendelen de wielen om te voorkomen dat hij wegrolt. Als de stoel niet meer wordt belast, gaan de wielen weer open en rollen deze weer soepel.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Hoogte armleuning in cm 26
Zithoogte in cm 51
Hoogte rugleuning in cm 47
Diepte zitting in cm 43
Afmetingen (H x B x D) in cm 98.0 x 61.0 x 58.0
Hoogte in cm 98.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 150
Breedte 61.0
Gewicht artikel 7.0
Breedte zitting 45
Diepte 58.0
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.