ORTHO SIT - Zadelkruk

Vanaf € 206,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_ORTHO_SIT_PU
 • Uitzonderlijke werkstoel met zithoogte verstelling
 • Ergonomisch gebogen zadelzitting
 • Gemakkelijk te onderhouden kunstleren bekleding
 • Schuimvulling voor comfortabel zitten
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht

- het comfortabele alternatief voor in kantoor!

De comfortabele werkkruk zorgt voor afwisseling in het dagelijkse kantoorleven! Geïnspireerd door het ontwerp van rugvriendelijke rijzadels, ondersteunt het speciaal gevormde en dik gestoffeerde zadel een rechte zithouding. Met behulp van een discrete ring onder de zitting kunt u de werkhoogte eenvoudig aanpassen. De elegante zadelzitting met onderhoudsvriendelijke kunstlederen bekleding kan 360° worden gedraaid en is daardoor bijzonder flexibel. De robuuste voet van gepolijst aluminium zorgt voor stabiliteit en een elegante uitstraling. De is klaar om u een goede rechte zithouding te bezorgen waarmee u uw rugspieren traint en sterker maakt!

 • 3-dimensionaal speciale, beweegbare orthopedische zitting met licht balancerende zitting
 • Ergonomische zadelkruk
 • Schuimvulling voor comfortabel zitten
 • Bekleding van hoogwaardig kunstleer
 • De zitting is 360 ° te draaien
 • Zitting in hoogte te verstellen
 • goed gevormde voetenkruis - aluminium gepolijst
 • Gewicht afhankelijke geremde wielen

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 56
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 50% Polyurethaan, 50% PVC
Garantie 24 maanden
Armleuningen Zonder armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.