Bespaar nu -15%* op onze Deal Days met de kortingscode HJHPRI-EU724!
*Minimum bestelwaarde 49 €. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Alleen op artikelen van het merk hjh OFFICE & hjh LIVING. Periode: 15.07. - 21.07.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

MOVE-TEC PRO 3D - Professionele bureaustoel

MOVE-TEC PRO 3D - Professionele bureaustoel 1 5 5 1
Vanaf € 618,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_MOVE-TEC_PRO
  • 3D MT-Systeem: Bevordert dynamisch zitten
  • Hoogwaardig Donati synchroonmechanisme
  • Flexibele hoofdsteun
  • 4D armleuningen
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht

MOVE-TEC PRO 3D - Nieuwe dimensies in bewegende stoelen

De MOVE-TEC PRO 3D combineert innovatieve technologie met het ontwerp van een klassieke bureaustoel. Het slimme 3D Move-Tec-systeem opent met zijn driedimensionale mobiliteit volledig nieuwe dimensies in bewegende stoelen. De stijve verbinding tussen de zitting en de gasveer is gescheiden, waardoor een dynamische verbinding ontstaat. De resulterende 3D-beweging activeert het organisme, maakt veel verschillende houdingsveranderingen mogelijk en bevordert ontspannen werken. Laat de MOVE-TEC PRO 3D u overtuigen van een geheel nieuwe vorm van dynamiek en comfort en ondersteun uw gezondheid in het dagelijkse werkleven.

  • 3D MT-Systeem: Innovatieve technologie waarbij de zitting en gasveer dynamisch met elkaar verbonden zijn. Actief zitten in drie dimensies houdt u te allen tijde in beweging en versterkt ook uw rugspieren.
  • Donati mechaniek: Een professioneel Italiaans synchroonmechanisme dat individueel aan uw eigen lichaamsgewicht kan worden aangepast en zo bij het achteroverleunen altijd de juiste tegendruk biedt. De contactdruk van de rugleuning kan door middel van een draaiwiel onder de zitting individueel worden versteld.
  • De flexibele hoofdsteun past zich individueel aan elke hoofdvorm aan.
  • 4D armleuningen met zachte pads voor ondersteuning: horizontaal, verticaal, breedte en radiaal verstelbaar
  • Welgevormde gepolijst aluminium ontworpen voetenkruis
  • Ongeremde dubbele veiligheidswielen

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 72
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 16 - 28
Hoogte in cm 137.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
In hoogte verstelbare hoofdsteun in cm 19
Hoogte rugleuning in cm 56
Zithoogte in cm 50 - 62
Diepte zitting in cm 43
Afmetingen (H x B x D) in cm 137.0 x 71.0 x 62.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 71.0
Gewicht artikel 22.6
Breedte zitting 47
Diepte 62.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.