Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

Magie van kleuren

Kleuren beïnvloeden onze zintuigen en emoties. Met kleuraccenten kun je zorgen voor een bepaalde feelgoodfactor op de werkvloer.

Blauw is een van de belangrijkste kleuren omdat het zowel een kalmerend als ontspannend effect heeft, maar tegelijkertijd de concentratie en productiviteit verhoogt.

Rood staat voor kracht, activiteit, dynamiek en levensvreugde. Bovenal stimuleert de intens contrasterende kleur de creativiteit en trekt iedereen de aandacht op kantoor.

Rote  StuhlmodelleRote  Stuhlmodelle

Groen is de kleur van hoop en staat voor frisheid en levensvreugde. Als een natuurlijk kleuraccent op kantoor heeft de kleur een revitaliserend en stressverlichtend effect.

Grüne StuhlmodelleGrüne Stuhlmodelle

Geel staat voor warmte, licht en creativiteit. Net als verwarmende zonnestralen kan een werkplek vriendelijk en uitnodigend zijn. De kleur verspreidt een positieve stemming en verhoogt zo de bereidheid om te communiceren en het concentratievermogen.

Gelbe StuhlmodelleGelbe Stuhlmodelle

De positieve invloed van kleur

Rood:

Rood trekt de aandacht en staat voor vitaliteit en energie. Rood kan activeren, verwarmen en heeft een stimulerende werking. In kamers kan rood worden gebruikt als stimulerend kleuraccent. 

Oranje:

Oranje is de symboolkleur voor optimisme en levensvreugde. Oranje verlicht je stemming en staat voor ruimdenkendheid en zelfvertrouwen. Een kamer met een oranjekleur bevordert sociale interactie en straalt gezelligheid uit. 

Geel:

Helder geel staat voor kennis, rede en logica. Het bevordert de concentratie en creativiteit en heeft een stimulerend effect op gesprekken. 

Groen:

Groen kalmeert, harmoniseert en staat voor veiligheid en hoop. In ruimtes zorgt groen voor rust, veiligheid en creativiteit. Groen is ideaal in werkruimtes – vooral ook in de vorm van decoratieve planten.

Blauw:

Blauw staat voor rust, vertrouwen en bevordert helder denken. Kleine kamers lijken groter wanneer ze blauw geverfd zijn. De kleur blauw heeft een ontspannend effect. 

Roze/Pink:

Deze kleuren stralen idealisme uit en zorgen voor geborgenheid. Roze heeft een expressieve uitstraling, terwijl delicaat rosé een zachte en rustgevende uitstraling heeft. 

Wit:

Wit is een symbool van zuiverheid, helderheid en elegantie. Met wit kun je in kamers ideaal combineren. Wit neutraliseert, verheldert en stimuleert.

Grijs:

Grijs is de kleur van volledige neutraliteit en ingetogenheid. In kamers wordt grijs vaak als combinatiekleur gebruikt.

Zwart:

Zwart is de uitdrukking van waardigheid en reputatie en ziet er nobel uit. Zwart straalt ernst uit en wekt respect.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.