LENGA - Professionele directiestoel

Vanaf € 409,90 € 481,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_LENGA
 • Design bureaustoel van echt leer
 • Knie-Matic wip- kantelmechanisme, individueel instelbaar op het individuele lichaamsgewicht, In vele standen te vergrendelen
 • Hoge ergonomische rugleuning
 • Met leder beklede armleuningen

LENGA - Lederen bureaustoel van hoge kwaliteit in een tijdloos design

Het ontwerp van de LENGA zou het werk kunnen zijn van een bekende Italiaanse ontwerper. Duidelijke lijnen, edele materialen en een hoogwaardige uitrusting zijn de overtuigende ingrediënten van deze extravagante bureaustoel. De hoogwaardige bekleding van echt leer is bijzonder robuust en comfortabel, het moderne knie- schommelmechanisme kan meerdere malen worden vergrendeld en individueel worden aangepast aan het lichaamsgewicht. De verchroomde voet completeert het elegante design en zorgt ervoor dat de stoel stevig staat.

 • Design bureaustoel van echt leer
 • Hoge kwaliteit van afwerking
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Achter-en zijpanelen in bijpassende kleuren van leer
 • Knie-Matic wip- kantelmechanisme, individueel instelbaar op het individuele lichaamsgewicht, In vele standen te vergrendelen
 • Ergonomisch ontworpen, extra hoge rugleuning
 • Met leder beklede armleuningen
 • Aantrekkelijk, stabiele voet van gepolijst aluminium
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 22
Hoogte in cm 132.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 200
Hoogte rugleuning in cm 72
Zithoogte in cm 50 - 60
Diepte zitting in cm 50
Afmetingen (H x B x D) in cm 132.0 x 60.0 x 50.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Leder
Bekleding Zit- en rugoppervlak: Leer, Buitenkant: 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 60.0
Gewicht artikel 17.3
Breedte zitting 50
Diepte 50.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.