KIDDY STYLE - Kinder bureaustoel

Vanaf € 75,51 € 83,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_KIDDY_STYLE
  • Moderne Kind- en Jeugdstoel
  • Bekleed met zachte en duurzame stof
  • In hoogte verstelbare zitting
  • Tweekleurig design

KIDDY STYLE - De perfecte metgezel voor speels leren!

De stijlvolle kinder bureaustoel KIDDY STYLE overtuigt door zijn moderne tweekleurige design op het eerste gezicht. In de kinderkamer ziet deze stoel er echter niet alleen goed uit, maar biedt hij ook een hoog niveau van comfort en ergonomie. De rugleuning volgt met een golvende beweging van het bovenlichaam en is bijzonder zacht. De comfortabele bekleding zorgt ervoor dat de tijd van het huiswerk maken voorbij vliegt. De slijtvaste stoffen bekleding en de robuuste kunststof voet zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit. Leren is leuk met de KIDDY STYLE!

  • Aangenaam zachte en duurzame stoffen bekleding in tweekleurig design.
  • Ergonomisch gevormde rugleuning, twee-kleurige bekleding
  • Met robuuste kunststof armleuningen
  • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 58
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte armleuning in cm 20
Hoogte in cm 89.0 - 99.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 110 - 160
Hoogte rugleuning in cm 50
Zithoogte in cm 39 - 49
Diepte zitting in cm 40
Afmetingen (H x B x D) in cm 89.0 - 99.0 x 56.0 x 50.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 70
Breedte 56.0
Gewicht artikel 7.8
Breedte zitting 42
Diepte 50.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.