INSTRUCTOR T I stof / netstof - XXL bureaustoel

Vanaf € 486,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_INSTRUCTOR_XXL_T_I_Stoff
 • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
 • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 220 kg
 • Innovatieve in hoogte verstelbare lendensteun
 • Armleuningen zijn in hoogte verstelbaar en inklapbaar

XXL G 600 - XXL BUREAUSTOEL IN BESTE UITRUSTING EN VAKMANSCHAP

Vooral lange of zware mensen hebben vaak moeite met het vinden van de juiste bureaustoel, omdat de meeste bureaustoelen niet zijn afgestemd op de speciale eisen. INSTRUCTOR T I vult deze leemte! Het biedt voldoende ruimte zonder in te boeten aan comfort en hoogwaardige materialen. Door de aangename bekleding zit je urenlang comfortabel. De ergonomisch gevormde rugleuning is bekleed met luchtig gaas en ondersteunt de juiste zithouding. Dankzij de geïntegreerde lendensteun ben je ook na een lange werkdag uitgerust en fit. Maar niet alleen de uitrusting is buitengewoon met een draagvermogen van 220 kg, ook optisch weet deze bureaustoel indruk te maken.

 • Extra stabiele XXL stoel voor maximaal comfort
 • Dit model heeft een versterkte gasveer en een uitzonderlijk robuust mechanisme. Alle componenten zijn van hoge kwaliteit en optimaal op elkaar afgestemd. Dit maakt een maximaal draagvermogen van 220 kg mogelijk.
 • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
 • Hoge rugleuning met ademende mesh stof
 • De tweedelige in hoogte verstelbare lendensteun kan optimaal worden aangepast aan de lendenstreek
 • In hoogte verstelbare, inklapbare armleuningen met zachte pads. De armleuningen kunnen in hoogte worden versteld en opgeklapt voor meer bewegingsvrijheid
 • Stoelbekleding van bijzonder slijtvaste, stevige stof
 • Uiterst comfortabel en extra stevig en dik gevulde zitkussen
 • Versterkte voet van gelakt staal
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 76
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 23 - 26
Hoogte in cm 122.0 - 132.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 170 - 210
Hoogte rugleuning in cm 71
Zithoogte in cm 51 - 61
Diepte zitting in cm 55
Afmetingen (H x B x D) in cm 122.0 - 132.0 x 75.0 x 68.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 220
Breedte 75.0
Gewicht artikel 25.2
Breedte zitting 55
Diepte 68.0
Toepassing harde vloeren en tapijt vloeren
Armleuningen met neerklapbare armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.