INSPERO - High end bureaustoel

INSPERO - High end bureaustoel 1 5 5 1
Vanaf € 613,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_INSPERO
 • High-end bureaustoel met goede voorzieningen
 • Futuristisch design in combinatie met de nieuwste technologie
 • Materiaalmix van stof en ademende netstof
 • Lendensteun met innovatief spaneffect
 • Extra grote en uitbreidbare zitting incl. zitdieptecomfort
Deze stoel zijn te testen in onze showroom in UtrechtDeze stoel zijn te testen in onze showroom in Utrecht

INSPERO - Innovatieve draaistoel met elegant ontwerp en slimme technologie

Met zijn futuristische ontwerp, moderne technologie en volledig ergonomische uitrusting overtuigt de INSPERO over de hele linie. Dankzij zijn variabiliteit kan de draaistoel snel worden aangepast aan nieuwe gebruikers en is hij niet alleen geschikt voor het klassieke kantoor, maar ook ideaal voor wisselende werkplekken en open ruimtes. Daarbij komt nog een hoog zitcomfort en een onafhankelijke vormtaal, die de INSPERO tot een alom gewaardeerde metgezel maken.

 • Futuristisch design in combinatie met de nieuwste technologie
 • Dankzij de veelzijdige instelmogelijkheden kan de stoel flexibel worden afgestemd op vrijwel elke gebruiker en is hij niet alleen geschikt voor het klassieke kantoor, maar ook voor ploegendiensten
 • Hoofdsteun verstelbaar in hoogte en hellingshoek
 • Ergonomische rugleuning in dynamische vorm met ademende netstof
 • Aan beide zijden in hoogte verstelbare lendensteun met innovatief spaneffect. De welving van de rugleuningbekleding kan met twee schuiven worden aangepast en in het lendengebied individueel worden afgesteld
 • 4D armleuningen met zachte pads voor ondersteuning: horizontaal, verticaal, breedte en radiaal verstelbaar
 • De afstand tussen de rugleuning en de zitting kan worden aangepast met de geïntegreerde draaiknop. Dit betekent dat de zitting met twee niveaus in diepte kan worden versteld
 • Buitengewoon robuuste stoffen stoelbekleding (100.000 slijtagecycli)
 • Synchroonmechanisme met grote hellingshoek, vergrendelbaar in 3 standen
 • Ergonomische zitting met zitdiepteverstelling
 • goed gevormde voetenkruis - aluminium gepolijst
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Smart Premium Collection

Dit artikel van merk hjh office wordt gekenmerkt door de premium voordelen: * kwalitatief hoogwaardige verwerking * verlengde garantie van 4 jaar * exclusieve telefonische advies, zelfs na de aankoop * reserveonderdelen-garantie voor de duur van de garantie Geldig na aankoopdatum van januari 2014

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 69
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 13 - 23
Hoogte in cm 120.0 - 136.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
In hoogte verstelbare hoofdsteun in cm 16 - 22
Hoogte rugleuning in cm 58
Zithoogte in cm 46 - 56
Diepte zitting in cm 46 - 49
Afmetingen (H x B x D) in cm 120.0 - 136.0 x 75.0 x 75.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 4 jaar
Belastbaar tot 120
Breedte 75.0
Gewicht artikel 21.6
Breedte zitting 48
Diepte 75.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.