Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

GF-M Maat M - Gasveer

GF-M Maat M - Gasveer 1 5 5 1
Vanaf € 40,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_GASFEDER_AF_2735
  • Losse gasveer tbv vervanging
  • Belastbaar tot 180 kg
  • gasveer zorgt voor een comfortabel zitgevoel

Vervangende gasveer 2735

Als de bureaustoel niet de juiste hoogte heeft, creëren onze gasveren de oplossing! Selecteer eenvoudig de gewenste kleur en hoogte en breng uw bureaustoel in de juiste positie. In totaal zijn er 4 verschillende losse gasveren verkrijgbaar in de maten S, M en L en XXL.

  • gasveer zorgt voor een comfortabel zitgevoel
  • hjh office - Losse gasveer
  • Belastbaar tot 180 kg
  • Gasveer van verchroomd staal
  • Afmetingen: Behuizing: lengte 195mm, Ø boven 52mm, Ø midden 50mm, Ø onder 47mm; zuiger: Ø boven 25mm, Ø onder 27mm; slag: 85mm
  • Let bij het kiezen op de juiste diameter en neem uw oude gasveer als voorbeeld. Voor een optimaal meetresultaat adviseren wij de oude gasveer met een lineaal te meten.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Meer informatie
Hoogte in cm 27.0 - 35.5
Afmetingen (H x B x D) in cm 27.0 - 35.5 x 5.2 x 5.2
Producent hjh OFFICE
Materiaal metaal
Garantie 24 maanden
Breedte 5.2
Gewicht artikel 1.5
Diepte 5.2

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.