GAMEBREAKER COLOSSUS - Gamestoel

Incl. Btw - Gratis verzending
Niet op voorraad
SKU
stamm_COLOSSUS
 • Sportief ontwerp
 • Kniewippmechaniek
 • Verstelbare hellingshoek van de rugleuning
 • Inclusief lendekussen
 • Absoluut robuuste onderdelen en afwerking

GAMEBREAKER COLOSSUS - ZITTEN ALS DE PROFIS

Als je eenmaal in de oefenperiode van GAMEBREAKER COLOSSUS hebt gezeten, wil je niet zo snel opstaan. Met zijn aangenaam gestoffeerde zitting en rugleuning, inclusief het gesloten lendekussen, is de gamestoel zo comfortabel dat de gebruiker ook na langere werksessies of gamingsessies verzekerd is van het beste zitcomfort.
Met zijn sportieve design, zijn racezitjelook en de typische zijsteunen biedt de stoel de beste ondersteuning en een spectaculair race-gevoel. Gemaakt van hoogwaardig, ademend kunstleer en een robuust stalen frame, is dit model ook de eerste keuze met zijn materialen. De GAMEBREAKER COLOSSUS laat de harten van gamers sneller kloppen.

 • 4D-armleuningen met zachte kussensteun - De armleuningen kunnen horizontaal, verticaal, in de breedte en in de hoek worden versteld en daarmee voor elke denkbare zithouding worden versteld.
 • Knie-Matic wip- kantelmechanisme, individueel instelbaar op het individuele lichaamsgewicht, In vele standen te vergrendelen
 • De hoogwaardige kunstlederen bekleding inspireert met liefde voor detail. Een absolute blikvanger! Bovendien is de bekleding zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder slijtvast. Dit zorgt voor een lange levensduur.
 • De 4D-armleuningen met zachte onderleggersteun kunnen in hoogte, hoek, breedte en radius worden versteld en daarmee individueel worden aangepast.
 • Robuuste basis van gepolijst aluminium
 • Voorzien van hoogwaardige multifunctionele wielen, geschikt voor alle vloeren. De rollen kenmerken zich door een hoge slijtvastheid en veerkracht en beschermen uw vloeren met speciaal gecoate loopvlakken.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Zithoogte in cm 48 - 54
Hoogte rugleuning in cm 85
Hoogte in cm 139.0
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diameter voetenkruis cm 70
Diepte zitting in cm 48
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Afmetingen (H x B x D) in cm 139.0 x 70.0 x 58.0
Hoogte armleuning in cm 15 - 23
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Belastbaar tot 120
Breedte 70.0
Gewicht artikel 23.2
Breedte zitting 55
Diepte 58.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)
Copyright © 2020 HJH, Inc. All rights reserved.