Week van de ruggezondheid - Bespaar tot €50* met onze kortingscodes!
(*Alleen op hjh OFFICE producten. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Niet op reeds afgeprijsde artikelen. Periode: 11 maart - 17 maart 2024)

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

EASY UP MULTI | 100x50 - Inklapbaar bureau

Niet op voorraad
SKU
stamm_EASY_UP_MULTI
 • Mooi bureau met groot werkblad
 • Benodigde ruimte (L x B): 100 x 75 cm
 • Snelle en eenvoudige installatie
 • Ruimtebesparend door inklapbare functie
 • Veelzijdig inzetbaar

EASY UP MULTI – Compact, praktisch en universeel

Waar je je prettig voelt, werk je geconcentreerder - dit motto wordt gevolgd door de EASY UP MULTI in een moderne mix van houtlook en stijlvolle metalen frameconstructie. Het royale werkblad biedt veel opbergruimte en is een visueel hoogtepunt, zodat de tafel in de studeerkamer, de woonkamer of in tal van andere ruimtes kan worden gebruikt. Absoluut hoogtepunt: Door de praktische inklapfunctie kan het bureau worden ingeklapt en zo plaatsbesparend worden opgeborgen, waardoor het een goede keuze is voor woonkamers met beperkte ruimte. Wil je efficiënt productief zijn? Creëer vervolgens met de EASY UP MULTI in een paar stappen een ruime werkplek.

 • Bureau met robuust, met melaminehars gecoat bureaublad - eenvoudig schoon te maken
 • Universeel toepasbaar: Door de minimalistische vormgeving kan het bureau zowel op kantoor als in de woonkamer, slaapkamer en vele andere ruimtes worden gebruikt.
 • Het royale werkblad biedt voldoende ruimte voor kantoorbenodigdheden, zoals laptop, documenten en werkmaterialen.
 • Het stabiele basisframe is zeer robuust en biedt te allen tijde optimale stabiliteit. De diagonaalverbindingen zorgen voor extra stabiliteit.
 • Dankzij de praktische klapfunctie kan het bureau in een paar eenvoudige stappen worden opgezet en kan het weer worden ingeklapt als het niet wordt gebruikt en plaatsbesparend worden opgeborgen.
 • Compact opgevouwen (H x B x D): 3 x 100 x 75 cm
 • Decoratie niet inbegrepen

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Meer informatie
Hoogte in cm 75.0
Afmetingen (H x B x D) in cm 75.0 x 100.0 x 50.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Melamine Spaanplaat, Metaal
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 20
Breedte 100.0
Gewicht artikel 9.2
Diepte 50.0
Afmetingen Zie alle details in de technische tekening

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.