CARLOW I - Professionele bureaustoel

CARLOW I - Professionele bureaustoel 1 4 5 1
Vanaf € 186,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_CARLOW_I
  • Synchroon mechanisme, op gewicht in te stellen
  • In hoogte verstelbare armleuningen met softpad bekleedt
  • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
  • Inclusief in hoogte verstelbare lendensteun

CARLOW I - Levendig uitgeruste instapstoel

Kan veel, kost weinig. Dat is helemaal van toepassing op onze CARLOW I. Het absolute hoogtepunt in deze prijsklasse is het synchroonmechanisme dat u zelf aan uw eigen lichaamsgewicht kunt aanpassen. Bovendien biedt dit model een lendensteun die u kan helpen de juiste zithouding aan te houden. Met de oranje dwarsbalk op de rugleuning ziet de CARLOW I er ook nog aantrekkelijker uit. Al met al een geweldige stoel met praktische functies.

  • Rugleuning met ademende mesh stof
  • In hoogte (5 standen) verstelbare armsteunen
  • In hoogte verstelbare armleuningen met zachte padsteun, in 8 standen te vergrendelen
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 72
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 19 - 27
Hoogte in cm 98.0 - 108.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 195
Hoogte rugleuning in cm 57
Zithoogte in cm 42 - 52
Diepte zitting in cm 44
Afmetingen (H x B x D) in cm 98.0 - 108.0 x 65.0 x 65.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 65.0
Gewicht artikel 13.4
Breedte zitting 49
Diepte 65.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.