CAPTIVO - Professionele bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_CAPTIVO_Netz
 • Ergonomische bureaustoel met vernuftige verstelmogelijkheden
 • In hoogte verstelbare lendensteun en hoofdsteun
 • Comfortabele combinatie van ademende mesh rugleuning en stoffen zitting
 • Synchroonmechanisme met grote kantelhoek, vergrendelbaar in 3 standen

CAPTIVO - De stijlvolle bureaustoel met individuele instelmogelijkheden!

Als u op zoek bent naar maximaal comfort en individuele instelmogelijkheden, is de bureaustoel CAPTIVO een aanrader! De professionele draaistoel overtuigt niet alleen door zijn moderne en elegante design, maar vooral door zijn talrijke functies. Zithoogte, zitdiepte, de hoogte van de lendensteun en nog veel meer kunnen naar wens individueel worden ingesteld. Dit betekent dat u altijd een comfortabele zithouding kunt vinden, geconcentreerd en zonder veel vermoeidheid kunt werken en vervolgens met volle teugen kunt genieten van uw welverdiende avond!

 • Comfortabele hoofdsteun met netbespanning, in 4 standen in hoogte verstelbaar
 • De ergonomisch gevormde rugleuning met ademend netstof zorgt ook bij langdurig zitten voor een aangenaam klimaat.
 • De geïntegreerde lendensteun is binnen een straal van 5 cm in hoogte verstelbaar en kan dus optimaal worden aangepast.
 • 3D-armleuningen met zachte armleggers: in hoogte, hoek en diepte verstelbaar
 • De diepte van de aangenaam strak gestoffeerde zitting is individueel instelbaar; zachte bekleding van fijn gevlekte stof
 • Het 3-traps vergrendelbare synchroonmechanisme met individuele gewichtsinstelling biedt optimale ondersteuning voor natuurlijke bewegingen.
 • Stabiel en elegant ontworpen voet, in zwart kunststof
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 72
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 16 - 23
Hoogte in cm 117.0 - 130.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 145 - 190
In hoogte verstelbare hoofdsteun in cm 18 - 21
Hoogte rugleuning in cm 57
Zithoogte in cm 45 - 55
Diepte zitting in cm 47 - 52
Afmetingen (H x B x D) in cm 117.0 - 130.0 x 66.0 x 62.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 66.0
Gewicht artikel 18.8
Breedte zitting 50
Diepte 62.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.